• Vine a formar-te al Col·legi!

  5 novembre, 2019

  Tractarem molts temes diferents com són escriptura creativa, visualització de dades, noves funcionalitats de les xarxes socials, fact checking, tècniques de periodisme escrit, generació d’idees per a blocs, cinema documental periodístic, protecció de dades, presentacions en powerpoint o parlar en públic.

  Escriptura Creativa

  Barcelona. Divendres 8 i 15 de novembre (de 10:00h a 14:00h)

  A través d’aquesta formació, dissenyada per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a desbloquejar la seva creativitat; detectaran els punts de millora dels seus continguts; i començaran a dotar l’escriptura d’intencionalitat i emocions amb l’objectiu de que els seus continguts siguin atractius i diferencials.

  Visualització de Dades per a formats periodístics

  Barcelona. Dilluns 11 de novembre (de 15:30h a 18:30h)

  Les visualitzacions de dades són el complement de la història periodística. Ajuden al lector a entendre millor la dimensió del que s'explica o a comprendre amb més facilitat la notícia. Actualment, hi ha eines gratuïtes, de fàcil ús, amb les quals fer gràfics dinàmics, mapes i línies del temps per complementar la informació. Karma Peiró t'explicarà com utilitzar-les per explicar històries.

  Noves funcionalitats de les xarxes socials

  Barcelona. Dijous 14 i 21 de novembre (de 15:30h a 20:30h)

  Les Xarxes Socials ja porten uns anys de rabiosa actualitat. Han deixat de ser una novetat i per aquest motiu s’han vist obligades a reinventar-se i a incorporar eines que donin a les empreses i a les organitzacions noves possibilitats dins del màrqueting. Pilar Yépez repassarà el nou escenari de les xarxes socials perquè en puguis treure tot el partit.

  Fact checking: com verificar a Internet i xarxes socials

  Manresa. Divendres 15 de novembre (de 10:00h a 14:00h)

  Aquest curs, a càrrec de Nereida Carrillo, pretén dotar els professionals de coneixements i eines per moure's amb rigor en l'entorn digital i garantir sempre la veracitat de la informació, també a Internet.

  Técnicas avanzadas de periodismo escrito

  Online. Del dilluns 18 de novembre al 16 de desembre (10 hores)

  Aquest curs, impartit per Carles Singlaproposa aprofundir en tres línies: la revisió d'algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa; treballar en un conjunt de recursos i tècniques destinats a millorar la qualitat dels textos periodístics; i practicar per reforçar les competències necessàries per titular i redactar notícies, entrevistes i reportages.

  Workshop de generació d'idees per a blocs

  Barcelona . Dilluns 18 de novembre (de 15:30 a 18:30)

  El bloc corporatiu, com les xarxes socials, és un canal que ha d’alimentar-se amb una certa freqüència si volem treure-li rendiment. En aquest taller, dissenyat per Eva Sanagustín, veurem diferents maneres d’inspirar-nos per escriure sobre temes d’interès de manera que cada participant s’emportarà una llista per omplir el seu bloc.

  Taller de cinema documental periodístic

  Barcelona. Dimarts i dijous 19, 21, 26 i 28 de novembre (de 09:30h a 14:30h)

  Molts fets periodístics provoquen accions i reaccions humanes que no es planifiquen en un guió previ perquè no són previsibles. En aquest taller, dirigit per Carles Bosch, de forma amena i fàcil d’assimilar, s'ensenyarà a prendre les decisions de guió i de direcció que no poden esperar.

  Protección de Datos para periodistas

  Online. Del dimarts 19 de novembre al 3 de desembre (10 hores)

  Les noves normatives sobre protecció de dades han impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. El curs, impartit per Genís Margarit, donarà resposta als principals interrogants en la matèria.

  Dissenya Presentacions creatives amb Powerpoint

  Girona. Dimecres i dijous 20 i 21 de novembre (de 09:30h a 13:30h)

  Sovint tenim la percepció de que PowerPoint és una eina obsoleta per fer presentacions. En el curs, a càrrec de Marta Aguiló, li donarem la volta a aquesta creença i aprendrem a treure-li partit a nivell de disseny per a crear presentacions amb PowerPoint potents i sorprenents.

  Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació

  Barcelona. Divendres 22 i 29 de novembre (de 09:30h a 14:30h)

  Aquesta formació, dirigida per Josep M. Brugués, us proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.