• Completa els teus coneixements amb aquests cursos del Col·legi de Periodistes!

  8 octubre, 2019

  Pots aprendre a millorar les campanyes d’e-mail màrqueting, conèixer Indesign, aprofundir en la comunicació corporativa, practicar el factchecking, desenvolupar tècniques de storytelling, treballar el protocol, analitzar el tractament de la violència masclista o usar eines de visualització de dades.

  E-mail marketing: una herramienta por redescubrir

  Online. Del dimarts 15 d'octubre al divendres 8 de novembre (12 hores)

  Amb aquesta formació, dissenyada per Pilar Yépez, podràs redescobrir tot el poder del màrqueting de permís a través de l'e-mail, entendre les pautes per fer una campanya amb èxit i anticipar-te a totes les novetats que vindran.

  Indesign per a periodistes

  Barcelona. Dijous 17, 24 i 31 d'octubre (de 10:30h a 13:30h)

  En aquest curs, impartit per Susana Alonso, els participants aprendran a familiaritzar-se amb l’entorn de Indesign; a gestionar textos i gràfics, a importar textos des de Word sense perdre estils; a gestionar tipografies i entendre el mecanisme dels estils de text en Indesign, etc.

  La gestió d’un gabinet de comunicació

  Barcelona. Divendres 18 i 25 d'octubre (de 09:30h a 14:30h)

  La comunicació corporativa és un àmbit en constant transformació i cada dia més valorat a empreses i institucions. En aquest curs, dirigit per Cristina Salvador, aprendràs les bases d’aquest ofici, les tendències de futur i com es treballa per protegir la reputació d’una marca i gestionar la seva personalitat i conversa pública.

  Fact checking: com verificar a Internet i xarxes socials

  Manresa. Divendres 18 d'octubre (de 10:00h a 14:00h)

  Aquest curs, a càrrec de Nereida Carrillo, pretén dotar els professionals de coneixements i eines per moure’s amb rigor en l’entorn digital i garantir sempre la veracitat de la informació, també a Internet.

  Taller de Storytelling - Nivell avançat

  Barcelona. Dimarts 22 i 29 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)

  Aquest curs, amb continguts avançats, impartit per Mario Sorribas i Francesc Ponsa, s’adreça a persones que hagin participat en formacions prèvies en l’àmbit de l’storytelling i que desitgin aprofundir en la pràctica o bé en la descoberta de noves aplicacions punteres.

  Introducció al Protocol per a comunicadors

  Barcelona. Dimecres 23 i 30 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)
  Girona. Dimarts 5 i 12 de novembre (de 09:30h a 13:30h)

  Aquest curs, dirigit per Gisela Enseñat, permet conèixer els principis bàsics del Protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines bàsiques per a l’efectiva organització del actes i reconèixer les sinèrgies relacionals i comunicatives que el Protocol aporta a empreses i institucions.

  Com informar sobre la violència masclista

  Manresa. Divendres 25 d'octubre (de 09:30h a 13:30h)

  En aquest curs, a càrrec de Joana Gallego, reflexionarem sobre la violència masclista, el tractament mediàtic que se’n fa, s’analitzaran casos concrets i es donaran indicacions sobre com abordar el tema d’una manera més profunda i rigorosa.

  Visualització de Dades per a formats periodístics

  Barcelona. Dilluns 28 d'octubre (de 15:30h a 18:30h)

  Les visualitzacions de dades són el complement de la història periodística. Ajuden al lector a entendre millor la dimensió del que s'explica o a comprendre amb més facilitat la notícia. Actualment, hi ha eines gratuïtes, de fàcil ús, amb les quals fer gràfics dinàmics, mapes i línies del temps per complementar la informació. Karma Peiró t'explicarà com utilitzar-les per explicar històries.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.