• Coneix a fons aquestes poderoses eines de comunicació!

  27 gener, 2020

  Els podcasts, Instagram Stories o els vídeos per les xarxes són eines de comunicació potents que val la pena conèixer a fons. També us proposem cursos sobre iniciació al SEO, pla de comunicació, protecció de dades per als periodistes o igualtat de gènere, entre d’altres.

  Taller de Podcast per a periodistes

  Barcelona. Divendres 31 de gener i 7 de febrer (de 10.00h a 14.00h)

  Els podcasts estan conquerint noves àudiencies a la vegada que es transformen en poderoses eines de comunicació i màrqueting digital. Enrique San Juan ens ensenyarà com produir podcasts de qualitat que generin audiència, fidelitat, repetició, subscripcions i una oportunitat de negoci o laboral per a periodistes, ja sigui en l’àmbit personal o com a part d’una organització.

  Com utilitzar Instagram stories

  Online. Del dilluns 3 al dissabte 29 de febrer (8 hores)

  Amb aquest curs, dissenyat per Laia Ros, aprendrem a fer servir Instagram stories per explicar noticies o transmetre missatges de forma innovadora.Coneixerem les eines que té l'aplicació i practicarem construint un conjunt d'històries.

  Iniciació al SEO: SEO intern i longtail

  Online. Del dimarts 4 al dissabte 29 de febrer (10 hores)

  L'objectiu del programa, impartit per Pilar Yépez, és entendre què és SEO des d'una perspectiva global, analitzant com funciona la cerca i practicant les tècniques per treballar el posicionament orgànic

  Elaboració d'un Pla de Comunicació

  Barcelona. Dimecres 5 i 12 de febrer (de 09.30h a 14.30h)

  Amb aquest curs, Josep Mª Brugués vol ensenyar als participants a plantejar, desenvolupar i dur a terme un pla de comunicació estratègic en totes les seves fases (auditoria, missió i visió; estratègies; públics; accions; avaluació i control) en el marc de qualsevol tipus d’organització i tenint en compte les darreres tendències en comunicació corporativa i els nous canals d’informació

  Protección de Datos para periodistas

  Online. Del dimecres 5 al dissabte 29 de febrer (10 hores)

  Les noves normatives sobre protecció de dades han impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. El curs, a càrrec de Genís Margarit, donarà resposta als principals interrogants en la materia.

  Indesign per a periodistes - Nivell avançat

  Barcelona. Dijous 6, 13 i 20 de febrer (de 15.30h a 18.30h)

  L'objectiu del curs, dirigit per Susana Alonso, és aprofundir en els estils de text, taules i objectes. Aprendre a utilitzar les accions automàtiques que porta Indesign i crear a classe una pàgina amb tots els elements que pot tenir un reportatge. Per finalitzar, donar-li una sortida al document creat en pdf i html.

  Edita vídeos profesionales con el móvil

  Online. Del dijous 6 al dissabte 29 de febrer (8 hores)

  El vídeo és el nou rei d'Internet: el contingut més consumit en smartphones i tablets. A més, es pot viralitzar fàcilment a través de les xarxes socials. Dominant les aplicacions (apps) i tècniques adequades, amb un smartphone es poden produir vídeos d'excel·lent qualitat, equiparable a l'obtinguda amb un equip d'enregistrament professional. Jordi Flamarich et mostrarà com fer-ho.

  Construye un newsletter eficaz

  Online. Del divendres 7 al dissabte 29 de febrer (10 hores)

  En aquest curs, dissenyat per Ismael Nafría, estudiarem els elements fonamentals que cal tenir en compte per idear, preparar, publicar, enviar i analitzar els resultats d'un bon butlletí.

  Igualtat de gènere a les xarxes socials

  Barcelona. Dilluns 10 de febrer (de 15.30h a 19.30h)

  Amb aquesta formació, impartida per Sílvia Llombart, es vol prendre consciència de la necessitat de treballar la igualtat de gènere a les xarxes socials, entendre quines són les passes correctes per fer-ho i aplicar aquests paràmetres als casos particulars de cada professional.

  Taller de Twitter

  Barcelona. Dimarts 11 de febrer (de 10.00h a 14.00h)

  Hem creat un nou itinerari, anomenat Aula Sènior, que vol proporcionar eines i habilitats útils per als sèniors, tant per al seu ús professional com personal. L'estrenem amb aquest curs, dirigit per Pilar Yépez, en què s'explicarà com funciona Twitter i com treure'n profit.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.