• Consulta els propers cursos del Centre de Formació

  22 octubre, 2019

  Et proposem cursos sobre Indesign, storytelling, reportatges multimèdia, SEO o generació d’idees per a blocs, protecció de dades, creació de vídeos amb el mòbil o comunicació de crisi, entre molts altres.

  Indesign per a periodistes

  Barcelona. Dijous 24 i 31 d'octubre i 7 de novembre (de 10:30h a 13:30h)

  En aquest curs, impartit per Susana Alonso, els participants aprendran a familiaritzar-se amb l’entorn de Indesign; a gestionar textos i gràfics, a importar textos des de Word sense perdre estils; a gestionar tipografies i entendre el mecanisme dels estils de text en Indesign, etc.

  Taller de Storytelling - Nivell avançat

  Barcelona. Dimarts 29 d'octubre i 5 de novembre (de 15:30h a 19:30h)

  Aquest curs, amb continguts avançats, dirigit per Mario Sorribas i Francesc Ponsa, s’adreça a persones que hagin participat en formacions prèvies en l’àmbit de l’storytelling i que desitgin aprofundir en la pràctica o bé en la descoberta de noves aplicacions punteres.

  Com fer un reportatge multimèdia de principi a fi

  On line. Del 4 al 29 de novembre (12 hores)

  El curs, a càrrec de Nereida Carrillo, pretén que els i les alumnes puguin aprendre d'una manera molt pràctica com elaborar un reportatge multimèdia. Reflexionarem sobre què és un reportatge multimèdia, n'analitzarem alguns exemples i veurem com elaborar-ne un. Debatrem els errors freqüents i com esmenar-los.

  Introducció al SEO per a comunicadors

  On line. Del 4 al 30 de novembre

  L’objectiu del curs, impartit per Pilar Yépez, és entendre què és SEO (Search Engine Optimization) des d’una perspectiva global i aplicar-lo des d’un punt de vista pràctic a la nostra feina com a professionals de comunicació.

  Workshop de generació d'idees per a blocs

  Barcelona . Dilluns 4 de novembre (de 15:30 a 18:30)

  El bloc corporatiu, com les xarxes socials, és un canal que ha d’alimentar-se amb una certa freqüència si volem treure-li rendiment. En aquest taller, dissenyat per Eva Sanagustín, veurem diferents maneres d’inspirar-nos per escriure sobre temes d’interès de manera que cada participant s’emportarà una llista per omplir el seu bloc.

  Protección de Datos para periodistas

  On line. Del dimarts 5 al 19 de novembre (10 hores)

  Les noves normatives sobre protecció de dades han impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. El curs, impartit per Genís Margarit, donarà resposta als principals interrogants en la matèria.

  Crea i edita vídeos amb el mòbil - Nivell avançat

  Barcelona. Dimarts 5 i 12 de novembre (de 10:00h a 14:00h)

  En aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, abordarem dues qüestions que t’ajudaran a donar el pas endavant definitiu en les teves creacions. D’una banda, aprofundirem en els diferents tipus de vídeos que podem gravar amb el mòbil i practicarem les tècniques associades. I en segon lloc, tractarem aspectes tècnics que donaran als teus vídeos gravats i editats amb el mòbil el to professional que busques

  Com resoldre una crisi de forma eficaç

  Barcelona. Dimecres 6 i 13 de novembre (de 16:00 a 20:00)

  Una mala gestió d’una crisi pot fer molt de mal a la reputació i imatge d’una organització i fins i tot fer-la desaparèixer. Aquest curs, a càrrec de Josep M. Brugués, dona una visió global de com preparar-se davant d’una crisi i explica les eines i protocols de comunicació fonamentals per fer-hi front.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.