• Múltiples solucions per al teu dia a dia professional

  12 febrer, 2019

  Vols aprendre a crear una pàgina web amb Wordpress? Tens dubtes com a free lance a nivell fiscal o per gestionar els teus projectes? Necessites crear continguts amb el mòbil o infografies per a les xarxes socials? T’agradaria saber com fer un bon pla de comunicació? Els cursos del Col·legi t’ho posen fàcil!

  Taller d'introducció al Wordpress

  Barcelona. Dijous 14, 21 i 28 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  Aquest taller, dirigit per Xavier Codony, pretén donar les eines i els coneixements bàsics per a construir una pàgina web a partir de les plantilles de Wordpress a neòfits en la matèria sense coneixements d’HTML.

  Comptabilitat i fiscalitat per a periodistes freelance

  Barcelona. Dimecres 20 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  Els periodistes freelance desconeixen normalment quins són els tràmits legals de la seva activitat: com preparar una factura de forma correcta, com fer un pressupost, la necessitat de reservar diners per a pagar els impostos, o la diferència entre una despesa i una inversió. En aquest curs, a càrrec de Jordi Masvidal, s'explicaran les principals obligacions comptables i fiscals de l'autònom o freelance per facilitar la seva feina

  Introducción al periodismo móvil

  On line. Del dijous 21 al 28 de febrer (6 hores)

  El periodisme mòbil (MoJo) s'ha convertit en una de les disciplines amb més projecció, oferint als professionals noves vies i formats innovadors per a la creació de continguts que connecten amb l'audiència de forma més àgil i immediata.

  L'objectiu d'aquest curs totalment on line, a càrrec de Jordi Flamarich, és aprendre tècniques, nous formats i estils periodístics adaptats al mòbil.

  ¿Cómo trabaja un reportero freelance?

  Divendres 22 de febrer (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  En aquest taller teòric i pràctic de periodisme freelance, dirigit per Ana Salvá, es donaran diverses pautes per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en aquest àmbit.

  Aprèn a fer infografies fàcils per a xarxes socials

  Dilluns 25 de febrer (de 15:00 a 20:00). Manresa
  Dijous 28 de febrer (de 09:00 a 14:00). Tarragona

  La informació en forma d’imatge arriba millor als nostres usuaris. És per això que cada cop és més important conèixer eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics animats i interactius, convertir les nostres fotos en imatges interactives i fer i editar petits vídeos. En aquest curs, a càrrec de Jordi Català, aprendrem a fer servir quatre eines fonamentals, totes gratuïtes, molt senzilles i intuïtives i sortirem amb quatre petites infografies realitzades.

  Elaboració d'un Pla de Comunicació

  Barcelona. Dimecres 27 de febrer i 6 de març (de 09:30h a 14:30h)

  Amb aquest curs, Josep Mª Brugués vol ensenyar als participants a plantejar, desenvolupar i dur a terme un pla de comunicació estratègic en totes les seves fases (auditoria, missió i visió; estratègies; públics; accions; avaluació i control) en el marc de qualsevol tipus d’organització i tenint en compte les darreres tendències en comunicació corporativa i els nous canals d’informació.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.