• No deixis de provar els darrers cursos de l’any del Centre de Formació del Col·legi!

  4 desembre, 2018

  Aprèn molt més sobre expressió oral i escrita, reporterisme audiovisual, narratives multimèdia, pla de màrqueting digital, marca personal i perfils de Community Manager i Social Media Strategist amb els últims cursos de l’any.

  Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació

  Barcelona. Dilluns 10 i 17 de desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Aquesta formació, dissenyada per Josep M. Brugués, us proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

  Taller de reporterisme audiovisual

  Girona. Dilluns 10 i 17 de desembre (de 09:30h a 14:30h)
  Barcelona. Divendres 14 i 21 desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Cada cop hi ha més professionals que tenen la necessitat d’explicar històries en format audiovisual, ja sigui per penjar a les xarxes socials, mostrar internament en corporacions i col·lectius, o publicar en diferents mitjans de comunicació, En aquest taller, impartit per Josep Serra, s’abordarà de manera pràctica la producció de reportatges audiovisuals de forma global: concepció, guió, gravació i postproducció.

  Tècniques de comunicació i expressió escrita

  Barcelona. Dimarts 11 i 18 de desembre (de 09:30h a 14:30h)

  A través d’aquesta formació, dirigida per Montse Sanahuja, els alumnes aprendran a redactar de manera clara, professionalitzada i adaptada als diversos documents corporatius. Aprendran també a dotar l’escriptura d’intencionalitat, quan calgui ser persuasius i coneixeran diverses eines que facilitaran la tasca d’escriure en el seu dia a dia.

  Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic

  Barcelona. Dimecres 12 i 19 desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

  Com dissenyar un pla de màrqueting digital - Nivell avançat

  Barcelona. Dijous 13 i 20 desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Crear un pla de màrqueting digital és el primer pas per utilitzar els mitjans digitals i aconseguir els teus objectius empresarials. En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats.

  Crea la teva marca personal per generar oportunitats professionals

  Lleida. Divendres 14 de desembre (de 15:30h a 20:30h)

  L’objectiu d'aquest curs, impartit per Àngels Antón, és reconèixer les competències pròpies per aconseguir un posicionament diferencial i obtenir les bases d’una estratègia personal que doni visibilitat i valor a l’experiència i els coneixements de cada professional.

  Webinar: Community Manager & Social Media Strategist: una parella social

  Online. Dimecres 19 de desembre (de 20:30 a 21:30)

  Son muchos los perfiles que han hecho aparecer las Redes Sociales, cada uno con un nombre y una función diferentes. El Social Media Strategist es el responsable de la estrategia, el cerebro de la operación. El Community Manager la ejecuta y llega a la audiencia. No es comprensible la existencia del uno sin el otro. Con Pilar Yépez vamos a conocer los dos perfiles en profundidad y cómo construir la pareja social perfecta.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.