• Soluciona els teus dubtes amb la formació del Col·legi

  2 maig, 2018

  Si vols aplicar el màrqueting digital i utilitzar Google Adwords, aprendre a crear vídeos professionals amb el mòbil, t’atrau el periodisme gastronòmic, busques monetitzar el teu blog, millorar la redacció o conèixer noves narratives multimèdia, no et perdis els propers cursos!

  Com crear campanyes de Google Adwords

  Divendres 4 de maig (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  Per obtenir el màxim benefici del treball amb xarxes socials, no n’hi ha prou amb tenir coneixements i experiència en la creació de continguts, també cal saber potenciar les accions amb la força publicitària de Google Adwords. En aquest curs, impartit per Enrique San Juan, aprendreu els punts essencials per posar en marxa campanyes de publicitat i tenir èxit en els vostres objectius de social media.

  Creació de vídeos professionals amb el mòbil


  Dilluns 7 i 14 de maig (de 15:30 a 19:30). Barcelona

  Els participants en aquest curs, a càrrec de Jordi Flamarich, aconseguiran que els seus enregistraments amb el mòbil o la tauleta deixin de semblar amateurs i aprendran a elaborar peces amb qualitat professional, aptes tant per difondre a través de mitjans com per satisfer les necessitats audiovisuals de la seva organització o client.

  Com dissenyar un pla de Marketing digital

  Dimarts 8 i 15  de maig (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  Crear un pla de màrqueting digital és el primer pas per utilitzar els mitjans digitals i aconseguir els teus objectius empresarials. En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats.

  Redacció de crítiques i reportatges de gastronomia

  Divendres 11 de maig (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  Aquest curs, dirigit per Trinitat Gilbert, pretén donar a conèixer les principals claus narratives del periodisme gastronòmic, una especialitat emergent tant en els mitjans informatius com en l’àmbit de la comunicació d’empresa, i que té les principals fonts mundials expertes a Catalunya (Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda i altres).

  Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic 
   

  Dimecres 16 i 23 de maig (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  Aquest curs, dirigit per Nereida Carrillo, pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

  Reinvenció professional: emprenedoria online a partir d'un blog
   

  Dijous 17 de maig (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  El participants d'aquest curs, a càrrec de Francesc Soler, descobriran què cal tenir en compte a l’hora de crear un blog que generi moltes visites i quines formes hi ha per convertir-lo en una font d’ingressos estable.

  Tècniques de comunicació i expressió escrita

  Divendres 18 i 25 de maig (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  A través d’aquesta formació, impartida per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a redactar de manera clara, professionalitzada i adaptada als diversos documents corporatius. Aprendran també a dotar l’escriptura d’intencionalitat, quan calgui ser persuasius i coneixeran diverses eines que facilitaran la tasca d’escriure en el seu dia a dia.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.