• Tens moltes opcions de cursos!

  4 juny, 2019

  Ens endinsarem en el SEO i les narratives multimèdia i ens introduirem en el màrqueting d’influencers i en l’edició de vídeos. També tractarem els reportatges gastronòmics, la realitat augmentada i virtual, la protecció de la informació i el periodisme de dades.

  Iniciación al SEO: SEO interno y longtail

  Online. Del dimarts 11 al dilluns 30 de juny (10 hores)

  L'objectiu del curs, a càrrec de Pilar Yépez, és entendre què és SEO (SearchEngineOptimization) des d'una perspectiva global i des d'un punt de vista pràctic.S'analitzarà com funciona la cerca i els resultats, per després passar a las tècniques concretes i treballar el posicionament orgànic.

  Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic

  Barcelona. Dimecres 12 i 19 de juny (de 09:30h a 14:30h)

  Aquest curs, dirigit per Nereida Carrillo, pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

  Introducció al màrqueting d'influencers

  Barcelona. Dijous 13 de juny (de 15:30h a 19:30h)

  Cada cop és més difícil diferenciar-se en un entorn tan exigent com és l'online. Descobreix, amb Pilar Yépez, com la teva empresa i marca poden unir-se a aquesta conversa i beneficiar-se d'ella per potenciar la seva campanya de comunicació.

  Edita vídeos profesionales con el móvil

  Online. Del lunes 17 al 30 de junio (8 horas)

  El vídeo es el nuevo rey de Internet: el contenido más consumido en smartphones y tablets. Además, se puede viralizar fácilmente a través de las redes sociales. Dominando las aplicaciones (apps) y técnicas adecuadas, con un smartphone se pueden producir vídeos de excelente calidad, equiparable a la obtenida con un equipo de grabación profesional. Jordi Flamarich te mostrará cómo conseguirlo.

  Redacció de crítiques i reportatges de gastronomia

  Girona. Divendres 14 de juny (de 09:30h a 14:30h)
  Barcelona. Dilluns 17 de juny (de 15:30h a 20:30h)

  Aquest curs, dirigit per Trinitat Gilbert, pretén donar a conèixer les principals claus narratives del periodisme gastronòmic, una especialitat emergent tant en els mitjans informatius com en l’àmbit de la comunicació d’empresa, i que té les principals fonts mundials expertes a Catalunya (Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda i altres).

  Usos periodístics de la realitat augmentada i virtual

  Barcelona. Dimarts 18 de juny (de 15:30h a 18:30h)

  En aquest curs, impartit per Eva Domínguez, es fa un repàs als usos periodístics de la realitat virtual i augmentada, les seves particularitats i es donen idees per utilitzar-les. Què implica per al periodisme fer servir aquestes noves tecnologies? Com i quan és interessant aplicar-les?

  Protecció de Dades per a periodistes

  Girona. Dijous 20 de juny (de 09:00h a 14:00h)

  Les noves normatives sobre protecció de dades, han impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. El curs, dissenyat per Genís Margarit, donarà resposta als principals interrogants en la matèria.

  Taller pràctic de periodisme de dades

  Barcelona. Dijous 20 i 27 de juny (de 15:30h a 18:30h)

  Aquest curs, a càrrec de Karma Peiró, ensenya diverses eines per optimitzar la cerca i l’anàlisi de les dades, i mostra com traslladar-les en una visualització interactiva per explicar una història periodística d'una forma més comprensible i atractiva per al lector.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.