• Trobaràs cursos molt variats al Centre de Formació del Col·legi de Periodistes!

  15 octubre, 2019

  Escull entre una àmplia oferta d’interessants formacions sobre e-mail màrqueting, storytelling, protocol, Indesign, tractament de la violència masclista, visualització de dades, reportatges multimèdia, SEO o generació d’idees per a blocs.

  E-mail marketing: una herramienta por redescubrir

  Online. Del dimarts 22 d'octubre al divendres 15 de novembre (12 hores)

  Amb aquesta formació, dissenyada per Pilar Yépez, podràs redescobrir tot el poder del màrqueting de permís a través de l'e-mail, entendre les pautes per fer una campanya amb èxit i anticipar-te a totes les novetats que vindran.

  Taller de Storytelling - Nivell avançat

  Barcelona. Dimarts 22 i 29 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)

  Aquest curs, amb continguts avançats, impartit per Mario Sorribas i Francesc Ponsa, s’adreça a persones que hagin participat en formacions prèvies en l’àmbit de l’storytelling i que desitgin aprofundir en la pràctica o bé en la descoberta de noves aplicacions punteres.

  Introducció al Protocol per a comunicadors

  Barcelona. Dimecres 23 i 30 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)
  Girona. Dimarts 5 i 12 de novembre (de 09:30h a 13:30h)

  Aquest curs, dirigit per Gisela Enseñat, permet conèixer els principis bàsics del Protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines bàsiques per a l’efectiva organització del actes i reconèixer les sinèrgies relacionals i comunicatives que el Protocol aporta a empreses i institucions.

  Indesign per a periodistes

  Barcelona. Dijous 24 i 31 d'octubre i 7 de novembre (de 10:30h a 13:30h)

  En aquest curs, impartit per Susana Alonso, els participants aprendran a familiaritzar-se amb l’entorn de Indesign; a gestionar textos i gràfics, a importar textos des de Word sense perdre estils; a gestionar tipografies i entendre el mecanisme dels estils de text en Indesign, etc.

  Com informar sobre la violència masclista

  Manresa. Divendres 25 d'octubre (de 09:30h a 13:30h)

  En aquest curs, a càrrec de Joana Gallego, reflexionarem sobre la violència masclista, el tractament mediàtic que se’n fa, s’analitzaran casos concrets i es donaran indicacions sobre com abordar el tema d’una manera més profunda i rigorosa.

  Visualització de Dades per a formats periodístics

  Barcelona. Dilluns 28 d'octubre (de 15:30h a 18:30h)

  Les visualitzacions de dades són el complement de la història periodística. Ajuden al lector a entendre millor la dimensió del que s'explica o a comprendre amb més facilitat la notícia. Actualment, hi ha eines gratuïtes, de fàcil ús, amb les quals fer gràfics dinàmics, mapes i línies del temps per complementar la informació. Karma Peiró t'explicarà com utilitzar-les per explicar històries.

  Com fer un reportatge multimèdia de principi a fi

  Del 4 al 29 de novembre. Aula Virtual - Nivell 2

  El curs, impartit per Nereida Carrillo, pretén que els i les alumnes puguin aprendre d'una manera molt pràctica com elaborar un reportatge multimèdia. Reflexionarem sobre què és un reportatge multimèdia, n'analitzarem alguns exemples i veurem com elaborar-ne un. Debatrem els errors freqüents i com esmenar-los.

  Introducció al SEO per a comunicadors

  Del 4 al 30 de novembre. Aula Virtual - Nivell 3

  L’objectiu del curs, a càrrec de Pilar Yépez, és entendre què és SEO (Search Engine Optimization) des d’una perspectiva global i aplicar-lo des d’un punt de vista pràctic a la nostra feina com a professionals de comunicació.

  Workshop de generació d'idees per a blocs

  Dilluns 4 de novembre (de 15:30 a 18:30). Barcelona

  El bloc corporatiu, com les xarxes socials, és un canal que ha d’alimentar-se amb una certa freqüència si volem treure-li rendiment. En aquest taller, dissenyat per Eva Sanagustín, veurem diferents maneres d’inspirar-nos per escriure sobre temes d’interès de manera que cada participant s’emportarà una llista per omplir el seu bloc.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.