• Vols conèixer les últimes tendències en comunicació?

  2 març, 2020

  Si vols explorar les darreres novetats en comunicació, aprofita per seguir els cursos del Col·legi sobre e-mail màrqueting, narratives multimèdia, comunicació corporativa o les noves xarxes socials que estan irrompent aquest any.

  E-mail màrqueting amb Mailchimp

  Girona. Dimarts 3 i dijous 5 de març (de 09:30h a 13:30h)
  Barcelona. Dilluns 9 i 16 de març (de 15:30h a 19:30h)

  En aquest curs, dissenyat per Marta Aguiló, veurem com programar i dissenyar una campanya d’e-mail màrqueting i com gestionar de forma eficaç els nostres contactes. També s’examinaran diversos exemples i coneixerem les opcions de disseny i gestió de Mailchimp.

  Presentació i seminari Supertalent

  Barcelona. Dijous 5 de març (18:30h)

  El periodista i col·legiat Chal Jiménez presentarà el seu últim llibre amb un seminari pràctic per definir i desenvolupar els teus millors talents. Aprendràs quins són els talents més demandats pel mercat a través de diferents superherois i definiràs la teva singularitat de forma pràctica. Activitat gratuïta

  Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic

  Barcelona. Divendres 6 i 13 de març (de 09:30h a 14:30h)

  Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

  La informació judicial als Mitjans de Comunicació. Conceptes bàsics

  Girona. Divendres 6 i 13 de març (de 09:30h a 13:30h)

  L’objectiu del curs, a càrrec de David Melgarejo, és donar al periodista les eines bàsiques per interpretar les resolucions i les notícies que surten de l’àmbit judicial amb rapidesa, per identificar la notícia i aportar el context que la farà encara més comprensible.

  La gestió d’un gabinet de comunicació

  Barcelona. Dimarts 10 i 17 de març (de 09:30 a 14:30h)

  La comunicació corporativa és un àmbit en constant transformació i cada dia més valorat a empreses i institucions. En aquest curs, dirigit per Cristina Salvador, aprendràs les bases d’aquest ofici, les tendències de futur i com es treballa per protegir la reputació d’una marca i gestionar la seva personalitat i conversa pública.

  Taller de directes

  Girona. Dimarts 10 i 17 de març (de 09:30h a 14:30h)

  El curs, dissenyat per Ana González Tadeo, ofereix les eines necessàries per intervenir en directe davant les càmeres de televisió i a través del micròfon, amb rigor, claredat i proximitat amb l’espectador.Es treballen tant el discurs com l’expressió verbal i corporal amb una metodologia molt pràctica i grups reduïts. Els aprenentatges són també aplicables a stand-ups, treball a plató i locució.

  Taller d’Instagram

  Barcelona. Dimecres 11 de març (de 10:00h a 14:00h)

  S’explicaran les principals característiques i funcionalitats d’aquesta xarxa. Pilar Yépez ensenyarà a crear perfils i es mostraran les possibilitats d’Instagram per aprofitar-les al màxim.

  Comptabilitat i fiscalitat per a periodistes freelance

  Barcelona. Dijous 12 de març (de 09:30h a 14:30h)

  Els periodistes freelance saben molt de llur activitat professional però, normalment, no coneixen quins són els tràmits legals per a poder treballar. Jordi Masvidal explicarà en aquest curs, d'una forma molt entenidora, quines són les principals activitats comptables i fiscals que ha de dur a terme un periodista freelance.

  Telegram, Tik tok i Twitch

  Lleida. Divendres 20 de març (de 15:00h a 20:00h)
  Girona. Dimarts 24 de març (de 09:30h a 14:30h)
  Barcelona. Dijous 26 de març (de 09:30h a 14:30h)
  Manresa. Divendres 27 març (de 09:30h a 14:30h)

  Telegram, Tik Tok y Twitch són les noves xarxes socials que han aparegut amb força en el radar del community manager per al 2020. Amb un gran potencial d’audiència i una segmentació particular de continguts, cadascuna d’elles suposa un recurs específic i actual que el professional de la comunicació digital ha de saber entendre, gestionar i incorporar als seus projectes. Enrique San Juan ens explicarà com fer-les servir adequadament.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.