Bateig de mar per conèixer el projecte de boies ecològiques implantades al litoral tarrragoní

 • En el marc del conveni amb Repsol, el 17 de juliol es realitzarà una activitat per a periodistes, per a conèixer el projecte dels "biòtops - boies ecològiques" implantats a la zona del litoral tarragoní.

  Es tracta d’una immersió d'iniciació al submarinisme, popularment coneguda com "bateig de mar" o "discover scuba diving", que ofereix la possibilitat de mantenir un primer contacte amb el medi subaquàtic a realitzar des d'una embarcació preparada per a la pràctica d'aquest esport, una immersió en aigües obertes a una profunditat màxima de 8mt acompanyat en tot moment per un instructor personal.

  Amb una durada d'unes 3 hores aproximadament, els participants coneixeran les característiques del fons de Torredembarra i la flora i fauna marina; aprendran els coneixements i tècniques bàsiques per poder realitzar l’activitat d'una manera còmoda i segura.

  Si ets col·legiat i t’interessa assistir-hi, fes una preserva de plaça al correu electrònic secretaria-tarragona@periodistes.cat. Tan aviat com ens sigui possible, et confirmarem la disponibilitat de la plaça.

  Tarragona

  Carrer Emperador August, 5, 43003 Tarragona
  17 juliol, 2017
  Arxius relacionats