• Aprofita els propers cursos de juny!

  11 juny, 2019

  El màrqueting d’influencers, l’edició de vídeos amb el mòbil, la redacció de reportatges gastronòmics, la realitat augmentada i virtual, la protecció de dades, les subscripcions als mitjans o el periodisme de dades són els temes que abordaran els pròxims cursos del Centre de Formació del Col·legi de Periodistes.

  Introducció al màrqueting d'influencers

  Barcelona. Dijous 13 de juny (de 15:30h a 19:30h)

  Cada cop és més difícil diferenciar-se en un entorn tan exigent com és l'on-line. Descobreix, amb Pilar Yépez, com la teva empresa i marca poden unir-se a aquesta conversa i beneficiar-se d'ella per potenciar la seva campanya de comunicació.

  Edita vídeos profesionales con el móvil

  Online. Del lunes 17 al 30 de junio (8 horas)

  El vídeo es el nuevo rey de Internet: el contenido más consumido en smartphones y tablets. Además, se puede viralizar fácilmente a través de las redes sociales. Dominando las aplicaciones (apps) y técnicas adecuadas, con un smartphone se pueden producir vídeos de excelente calidad, equiparable a la obtenida con un equipo de grabación profesional. Jordi Flamarich te mostrará cómo conseguirlo.

  Redacció de crítiques i reportatges de gastronomia

  Girona. Divendres 14 de juny (de 09:30h a 14:30h)
  Barcelona. Dilluns 17 de juny (de 15:30h a 20:30h)

  Aquest curs, dirigit per Trinitat Gilbert, pretén donar a conèixer les principals claus narratives del periodisme gastronòmic, una especialitat emergent tant en els mitjans informatius com en l’àmbit de la comunicació d’empresa, i que té les principals fonts mundials expertes a Catalunya (Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda i altres).

  Usos periodístics de la realitat augmentada i virtual

  Barcelona. Dimarts 18 de juny (de 15:30h a 18:30h)

  En aquest curs, impartit per Eva Domínguez, es fa un repàs als usos periodístics de la realitat virtual i augmentada, les seves particularitats i es donen idees per utilitzar-les. Què implica per al periodisme fer servir aquestes noves tecnologies? Com i quan és interessant aplicar-les?

  Protecció de Dades per a periodistes

  Girona. Dijous 20 de juny (de 09:00h a 14:00h)

  Les noves normatives sobre protecció de dades, han impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. El curs, dissenyat per Genís Margarit, donarà resposta als principals interrogants en la matèria.

  Cómo conseguir suscriptores para tu medio digital

  Del dijous 20 al 27 de juny (6 hores)

  En aquest curs, impartit per Ismael Nafría, mostrarem les diferents estratègies que estan seguint mitjans de tot el món per aconseguir ingressos dels usuaris i repassarem els models existents de subscripció o donació, amb la presentació i l’anàlisi de nombrosos casos concrets. A més, analitzarem les principals tendències i repassarem tàctiques exitoses per convèncer als lectors de que aportin diners als mitjà.

  Taller pràctic de periodisme de dades

  Barcelona. Dijous 20 i 27 de juny (de 15:30h a 18:30h)

  Aquest curs, a càrrec de Karma Peiró, ensenya diverses eines per optimitzar la cerca i l’anàlisi de les dades, i mostra com traslladar-les en una visualització interactiva per explicar una història periodística d'una forma més comprensible i atractiva per al lector.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.