• Cursos per a tots els gustos al Col·legi!

  29 octubre, 2019

  No et perdis els propers cursos sobre reportatges multimèdia, SEO, generació d’idees per a blocs, protecció de dades, creació de vídeos amb el mòbil, comunicació de crisi, escriptura creativa, visualització de dades, locució de productes audiovisuals, noves funcionalitats de les xarxes socials i molt més.

  Com fer un reportatge multimèdia de principi a fi

  Online. Del 4 al 29 de novembre (12 hores)

  El curs, a càrrec de Nereida Carrillo, pretén que els i les alumnes puguin aprendre d'una manera molt pràctica com elaborar un reportatge multimèdia. Reflexionarem sobre què és un reportatge multimèdia, n'analitzarem alguns exemples i veurem com elaborar-ne un. Debatrem els errors freqüents i com esmenar-los.

  Workshop de generació d'idees per a blocs

  Barcelona . Dilluns 4 de novembre (de 15:30 a 18:30)

  El bloc corporatiu, com les xarxes socials, és un canal que ha d’alimentar-se amb una certa freqüència si volem treure-li rendiment. En aquest taller, dissenyat per Eva Sanagustín, veurem diferents maneres d’inspirar-nos per escriure sobre temes d’interès de manera que cada participant s’emportarà una llista per omplir el seu bloc.

  Protección de Datos para periodistas

  Online. Del dimarts 5 al 19 de novembre (10 hores)

  Les noves normatives sobre protecció de dades han impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. El curs, impartit per Genís Margarit, donarà resposta als principals interrogants en la matèria.

  Crea i edita vídeos amb el mòbil - Nivell avançat

  Barcelona. Dimarts 5 i 12 de novembre (de 10:00h a 14:00h)

  En aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, abordarem dues qüestions que t’ajudaran a donar el pas endavant definitiu en les teves creacions. D’una banda, aprofundirem en els diferents tipus de vídeos que podem gravar amb el mòbil i practicarem les tècniques associades. I en segon lloc, tractarem aspectes tècnics que donaran als teus vídeos gravats i editats amb el mòbil el to professional que busques.

  Com resoldre una crisi de forma eficaç

  Barcelona. Dimecres 6 i 13 de novembre (de 16:00 a 20:00)

  Una mala gestió d’una crisi pot fer molt de mal a la reputació i imatge d’una organització i fins i tot fer-la desaparèixer. Aquest curs, a càrrec de Josep M. Brugués, dona una visió global de com preparar-se davant d’una crisi i explica les eines i protocols de comunicació fonamentals per fer-hi front.

  Escriptura Creativa

  Barcelona. Divendres 8 i 15 de novembre (de 10:00h a 14:00h)

  A través d’aquesta formació, dissenyada per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a desbloquejar la seva creativitat; detectaran els punts de millora dels seus continguts; i començaran a dotar l’escriptura d’intencionalitat i emocions amb l’objectiu de que els seus continguts siguin atractius i diferencials.

  Visualització de Dades per a formats periodístics

  Barcelona. Dilluns 11 de novembre (de 15:30h a 18:30h)

  Les visualitzacions de dades són el complement de la història periodística. Ajuden al lector a entendre millor la dimensió del que s'explica o a comprendre amb més facilitat la notícia. Actualment, hi ha eines gratuïtes, de fàcil ús, amb les quals fer gràfics dinàmics, mapes i línies del temps per complementar la informació. Karma Peiró t'explicarà com utilitzar-les per explicar històries.

  Taller de perfeccionament de locució de productes audiovisuals

  Girona. Dilluns 11 de novembre (de 10:00h a 14:00h)
  Barcelona. Dimecres 11 de desembre (de 10:00h a 14:00h)

  L'objectiu d'aquest taller, impartit per Xavier Serrano, és oferir pautes per ajudar al professional a millorar a l'hora de locutar qualsevol producte audiovisual: veus en off de notícies, reportatges, documentals, voice-over, publicitat... El curs se centra en millorar la dicció, l'entonació i l'expressió.

  Noves funcionalitats de les xarxes socials

  Barcelona. Dijous 14 i 21 de novembre (de 15:30h a 20:30h)

  Les Xarxes Socials ja porten uns anys de rabiosa actualitat. Han deixat de ser una novetat i per aquest motiu s’han vist obligades a reinventar-se i a incorporar eines que donin a les empreses i a les organitzacions noves possibilitats dins del màrqueting. Pilar Yépez repassarà el nou escenari de les xarxes socials perquè en puguis treure tot el partit.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.