• Escull quins cursos vols fer aquest gener!

  15 gener, 2019

  Tens un ampli ventall de formacions, com són la creació d’un pla de marca personal 3.0., la producció de vídeos per a xarxes socials, la redacció de discursos o tècniques de storytelling, o els usos de Telegram i Indesign per a mitjans i empreses.

  Personal Branding 3.0

  Online. Del dijous 24 de gener al 21 de febrer (12 hores)

  En aquest curs, dissenyat per Chal Jiménez, aprendrem a definir la Marca Personal, a concretar els valors afegits i punts forts, a planificar l'estratègia i accions de comunicació, promoció i vendes, combinant la teoria amb exercicis i una tutoria personalitzada. També es mostrarà com desenvolupar les competències digitals i de networking per fer front al nou mercat laboral canviant.

  Producció de vídeos per a xarxes socials

  Barcelona. Dilluns 21 i 28 de gener (de 16:00h a 20:00h)

  Tots sabem que el vídeo és el gran protagonista com a format en xarxes socials. En aquest curs abordarem, de la mà d'Enrique San Juan, 5 tipus de vídeos que pots crear fàcilment per a les teves xarxes socials i aprendrem quines eines es necessiten per produir-los.

  Redacció de discursos

  Barcelona. Dimarts 22 i 29 de gener (de 15:30h a 18:30h)

  A través d’aquesta formació impartida per Montse Sanahuja, els assistents coneixeran els aspectes formals a tenir en compte a l’hora de redactar un discurs i, alhora, aprendran tècniques per generar empatia entre l’auditori, despertar interès i fer que els missatges clau siguin memorables.

  Explicar amb històries. Storytelling per a periodistes emprenedors

  Barcelona. Divendres 25 de gener (de 09:30h a 13:30h)

  “L’art de construir històries” ha demostrat ser eficaç a l’hora de generar relats memorables, fàcils de compartir i prou emocionants per captar l’atenció del públic, mobilitzar recursos i persuadir persones. Aquest curs, a càrrec de Mario Sorribas i Francesc Ponsa, plantejat des d’una perspectiva teòrica i pràctica, ofereix una definició del concepte i tècniques concretes per aplicar-lo en tres àmbits: periodístic, polític i empresarial.

  Telegram com a canal de comunicació

  Barcelona. Dimecres 30 de gener (de 09:30h a 13:30h)

  En aquest curs, impartit per Sílvia Llombart, coneixerem a fons aquesta eina que ens permet anar molt més enllà que Whatsapp com a mitjans o empreses. Aprendrem tot el que hi podem fer, com ens hi hem de comunicar, com donar-nos a conèixer, etc.

  Indesign per a periodistes

  Barcelona. Divendres 1, 8 i 15 de febrer (de 10:30h a 13:30h)

  En aquest curs, a càrrec de Susana Alonso, els participants aprendran a familiaritzar-se amb l’entorn d'Indesign; a gestionar textos i gràfics, a importar textos des de Word sense perdre estils; a gestionar tipografies i entendre en profunditat com estan creades les maquetes que s’usen per a la producció editorial.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.