• Explora el potencial de nous canals de comunicació

  30 abril, 2019

  Si vols fer arribar les teves idees d’una forma més innovadora, prepara’t amb els propers cursos sobre Usos del canal mòbil per generar continguts, Creació d’un reportatge multimèdia, Tècniques avançades de periodisme escrit, Aplicacions de content curation, Instagram Stories, Analítica web, Gestió d’un newsletter eficaç, Protecció de dades per a periodistes o Digital Media Management.

  Com aprofitar el canal mòbil en els plans de comunicació

  Barcelona. Dijous 2 de maig (de 09:30h a 13:30h)

  Ja ningú dubta que el mòbil és i serà la principal pantalla amb què es consumiran tota mena de continguts, però també està esdevenint el principal canal on empreses i clients es relacionen d'una forma més directa i personalitzada. La tecnologia mòbil ens obre tot un món de possibilitats, tant a qui es dedica a informar com a qui es dedica a comunicar en un sentit més ampli. Jordi Flamarich ens ensenyara a conèixer millor el canal mòbil i el seu llenguatge per generar continguts amb més efectivitat

  Com fer un reportatge multimèdia de principi a fi

  Online. Del dilluns 6 al 27 de maig (12 hores)

  Internet permet treure molt més suc a les històries periodístiques. Els reportatges de premsa escrita o els comunicats de premsa tradicionals poden convertir-se en històries amb una narrativa innovadora dirigida a un nou públic que demanda una nova manera d'explicar. El curs pretén que els alumnes puguin aprendre d'una manera molt pràctica com elaborar un reportatge multimèdia. Amb la Nereida Carrillo coneixerem i aplicarem instruments que podem utilitzar,  com ara eines per elaborar imatges interactives, mapes per a internet o cronologies interactives.

  Técnicas avanzadas de periodismo escrito

  Online. Del dimecres 8 al divendres 31 de maig (10 hores)

  Aquest curs, a càrrec de Carles Singla, proposa treballar en tres línies entrellaçades. La revisió d’algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa que segueixen plenament vigents en l’era d’internet. Una reflexió compartida amb els participants sobre tècniques i recursos per millorar la qualitat dels textos periodístics. I pràctiques i exercicis individuals per millorar i reforçar les competències dels participants a l’hora de redactar i titular notícies, reportatges i entrevistes.

  Aplicacions de content curation

  Barcelona. Dijous 9 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  La curació de continguts o content curation consisteix en recomanar o enllaçar continguts que no hem fet nosaltres dins les nostres xarxes socials. En aquest curs, Eva Sanagustín ens mostrarà com ens permet estalviar temps en el calendari de publicacions i com el podem aprofitar per crear millors articles.

  Cómo utilizar Instagram stories

  Online. Del dijous 9 al 30 de maig (8 hores)

  Amb aquest curs, impartit per Laia Ros, veurem com alguns mitjans i empreses utilitzen Instagram stories per explicar notícies o transmetre missatges a la seva audiènica de forma innovadora. Analitzarem com podem fer servir les eines que la mateixa aplicació posa a disposició de l'usuari. Testejarem aplicacions per crear Instagram stories i crearem un conjunt de stories que construeixen un relat.

  Introducció a l'analítica Web

  Tarragona. Dijous 9 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  Amb aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, comprendràs les bases de l'analítica web, coneixeràs les principals mètriques i el seu significat i entendràs com funciona la principal eina de l'analítica web, Google Analytics i quines són les seves possibilitats.

  Construye un newsletter eficaz

  Online. Del dilluns 13 al 27 de maig (10 hores)

  En aquesta formació, Ismael Nafría mostra els elements principals que cal tenir en compte per idear, preparar, publicar, enviar i analitzar els resultats d'un bon butlletí. També repassa exemples de newsletters exitoses tant de mitjans de comunicació com d'empreses i entitats de tot tipus. Són casos que ofereixen lliçons molt pràctiques i valuoses per construir el nostre propi butlletí.

  Protecció de Dades per a periodistes

  Barcelona. Dimarts 14 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  Les noves normatives sobre protecció de dades han impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. Com adaptar els newsletters a la nova normativa? He de tenir el consentiment de les persones que es vegin als meus vídeos de xarxes socials? Quant de temps puc guardar les bases de dades? Sóc responsable de la seguretat? Genís Margarit donarà resposta als principals interrogants en la matèria a través del curs.

  Digital Media Management para comunicadores

  Barcelona. Dimecres 15 i 22 de maig (de 15:30h a 18:30h)

  En aquest curs, impartit per Chal Jiménez, aprendràs a ser el teu propi Digital Manager, a definir l'estratègia de comunicació adequada per al teu sector o professió, coneixeràs les últimes tendències en xarxes socials, i sabràs com crear contingut únic, adaptat al teu públic objectiu, que t'ajudarà a crear engagement.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.