• Nou acord comercial amb el Club Natació Barcelona

  26 març, 2019

  Vine a practicar esport a les instal·lacions d'un dels millors clubs de Barcelona. Gaudeix de descomptes exclusius en les tarifes del 2019 i no et perdis la Masterclass d’SKYBEAT® Dance Fitness d'aquest dissabte 30 de març. Tots els col·legiats i col·legiades que hi assisteixin tindran 1h gratuïta de caiac. 

  El Col·legi de Periodistes i el Club Natació Barcelona (CNB) signen un conveni de col·laboració per oferir descomptes exclusius per a les tarifes del 2019. Els col·legiats/des i precol·legiats/des que desitgin gaudir d'aquest avantatge han de solicitar-ho de forma expressa i presencial al CNB. És imprescindible acredita-se amb el DNI, el carnet col·legial o qualsevol document identificatiu.

  Avantatges: 

  • 50 % en el preu de la matrícula: 69 €, en lloc de 138 €
  • Quota mensual estudiants (de 18 a 20 anys): 48,06€
  • Quota mensual Jove (de 21 a 25 anys): 56,05
  • Quota mensual Corporate Junior (de 26 a 32 anys):  66,24 €, en lloc de la quota social de 76,43 €. Quota promocional durant 12 mesos.
  • Quota mensual Corporate Senior (a partir de 33 anys): 76,43 €, en lloc de la quota social de 99,95 €. Quota promocional durant 12 mesos. *Aquesta promoció no és vàlida per a exsocis que hagin estat baixa 3 mesos abans de la nova alta.
  • Quota mensual especial per a famílies (dos adults i tots els fills menors de 12 anys): 180 €. Quota promocional durant 12 mesos. *Aquesta promoció no és vàlida per a exsocis que hagin estat baixa 6 mesos  abans de la nova alta.
  • invitacions dobles per a familiars i amics
  • Casals i campus d’estiu a preus especials
  • Possibilitat de fer entrades puntuals a partir de 14 anys a 24,20 €/dia i infantil (menors de 13 anys) a 10,50 €/dia

  A més, el Club Natació Barcelona regala 1 hora de caiac als col·legiats i precol·legiats que assisteixin a la Masterclass d’SKYBEAT® Dance Fitness by Skyler Rodgers, un nou format de ball-fitness que incorpora moviments bàsics de hip-hop, funky i aeròbic. L'activitat tindrà lloc aquest dissabte 30 de març a 11:30h i té un cost de 10€ (socis) i 20€ (no socis). 

  Com fer la inscripció? 

  – SOCIS/ES: Fes clic al botó “INSCRIPCIONS SOCIS/ES” i busca l’activitat (MASTERCLASS) a l’apartat d'”ESDEVENIMENTS”. Podràs realitzar el pagament amb targeta o bé, carregar-lo al teu rebut de soci/a.

  – NO SOCIS/ES: Fes clic al botó “INSCRIPCIONS NO SOCIS/ES” i omple el formulari amb les teves dades i selecciona “MASTERCLASS”. El pagament es realitzarà amb targeta.

  Inscripcióhttps://cnb.miclubonline.net/actividades 

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.