• Reprenem la formació a partir de setembre al Col·legi de Periodistes!

  23 juliol, 2019

  Si tens ganes de formar-te, consulta els propers cursos i novetats que hem preparat des de principis de setembre, començant amb les formacions on line d’Instagram Stories, Storytelling, Personal Branding 3.0. o Com aconseguir subscriptors per al teu mitjà digital i amb cursos presencials sobre Tractament de la informació judicial als mitjans de comunicació, Petició d'informació pública, Escolta activa de xarxes socials, Digital Media Management per a comunicadors i Taller de vídeo en directe, entre d’altres.

  Cómo utilizar Instagram Stories

  Del divendres 6 al dilluns 30 de setembre. Online

  En aquest curs, dirigit per Laia Ros, veurem com alguns mitjans i empreses utilitzen Instagram stories per explicar notícies o transmetre missatges a la seva audiència de forma innovadora. Analitzarem com fer servir les eines de l’aplicació i crearem un conjunt de stories per construir un relat.

  Storytelling: El nuevo género de la comunicación persuasiva

  Del dilluns 9 de setembre al divendres 4 d’octubre. Online

  Aquest curs, a càrrec de Mario Sorribas i Francesc Ponsa, ofereix una definició del concepte de storytelling i tècniques concretes per al seu desenvolupament, en tres àmbits: la comunicació política, la comunicació empresarial i la creació de productes periodístics.

  Personal Branding 3.0

  Del dimarts 10 de setembre al divendres 4 d’octubre. Online

  Chal Jiménez ensenyarà a definir la Marca Personal, a concretar els valor afegits i punts forts i a planificar l’estratègia i accions de comunicació, promoció i vendes.

  La informació judicial als Mitjans de Comunicació

  Divendres 13 i i 20 de setembre, de 10.00h a 14.00h

  L’objectiu del curs, dirigit per David Melgarejo, és donar al periodista les eines bàsiques per interpretar les resolucions i les notícies que surten de l’àmbit judicial amb rapidesa per identificar la notícia i aportar el context que la farà encara més comprensible.

  Cómo conseguir subscriptores para tu medio digital

  Del dillluns 16 al 30 de setembre. Online

  Aquest curs, dissenyat per Ismael Nafría, pretén mostrar estratègies seguides per mitjans de tot el món per a augmentar els ingressos procedents dels usuaris. S’analitzaran tendències generals i es repassaran casos concrets en què els mitjans estan aconseguint subscriptors, socis i donants.

  Workshop sobre Petició d'informació pública

  Dimarts 17 de setembre, de 10.30h a 13.30h

  La llei de Transparència catalana permet als periodistes fer peticions d'informació pública per explicar històries periodístiques sobre aspectes socials, econòmics, mediambientals, etc. d’àmbit local. Només cal conèixer els mecanismes i la manera més adient per aconseguir aquesta informació exclusiva. Amb aquest workshop, realitzat per Karma Peiró, aprendràs com aconseguir notícies úniques, aplicades a un àmbit local, per explicar noves realitats.

  Escolta activa de xarxes socials

  Dijous 19 de setembre, de 15.30h a 20.30h

  L’objectiu és que l’alumne sigui capaç d’executar i implementar eines d’escolta activa de xarxes socials, també conegudes com social media listening, i treballar en la seva possible aplicació per millorar la comunicació i el màrqueting. En el curs, impartit per Miriam Hatibi, s’oferiran eines concretes per tal de poder definir i executar una estratègia d’escolta activa adaptada a les necessitats i recursos disponibles. 

  Digital Media Management per a comunicadors - Nivell avançat

  Dijous 26 de setembre, 3 i 10 d’octubre, de 10.30h a 13.30h

  Aquest curs, a càrrec de Chal Jiménez, mostra com es pot gestionar de forma efectiva la comunicació digital de qualsevol professional autònom, ensenya a definir l’estratègia adequada de comunicació digital d’una marca i a crear contingut que generi interès, engagement i ajudi a augmentar seguidors.  

  Taller de vídeo en directe per a xarxes socials

  Divendres 27 de setembre i 4 d’octubre, de 10.00h a 14.00h

  El vídeo en directe és un dels formats de moda a les xarxes socials. Permet connectar i interactuar en temps real amb audiències a Twitter, Periscope, Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin. Apropiat per a marques, projectes, individus i institucions, el vídeo en directe té regles, tècniques i modalitats molt diferents del vídeo convencional editat. Exigeix del professional de la comunicació el coneixement i el domini de noves aptituds tècniques i expressives que cobrirem de manera pràctica en aquest taller, dirigit per Enrique San Juan.

  Grups de treball:
  Formació

  2 Comentaris

  1. Eva Vicens
   Bon dia, Els cursos q feu són exclusivament per a col.legiats? Gràcies (evavicens@gmail.com)
  2. 93061
   No, però els col·legiats/des òbviament tenen condicions preferents i exclusives.

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.