• Treu profit dels propers cursos que organitza el Col·legi de Periodistes!

  27 novembre, 2018

  Pots escollir entre diverses matèries com són la publicitat digital, l’organització d’esdeveniments, els vídeos interactius, l’expressió oral i escrita, el reporterisme audiovisual, les narratives multimèdia, el pla de màrqueting digital o la marca personal.

  La transformació de la publicitat digital

  Barcelona. Dijous 29 i divendres i 30 de novembre (de 09:30h a 14:30h)

  En aquest curs, dissenyat per Lluís Serra, s'oferirà una àmplia visió sobre la publicitat digital i les seves diferents modalitats, els formats més habituals, les formes de contractació...amb consells i bones pràctiques per millorar-ne l’efectivitat. A més, descobrirem les interioritats de la publicitat programàtica i de l’ecosistema publicitari actual, així com els reptes que es plantegen per a l’evolució del sector.

  Organització d’esdeveniments - Nivell avançat

  Manresa. Dilluns 3 de desembre (de 15:00h a 20:00h)

  Aquest curs, impartit per Josep Salvat, capacitarà als assistents per dur a terme amb garanties un esdeveniment de complexitat mitja-alta i aproximarà la realitat dels problemes que els professionals es troben en el seu dia a dia.

  Webinar: Com fer vídeos interactius

  Online. Dimecres 5 de desembre (de 10:00h a 11:00h)

  Amb aquest webinar, a càrrec de Nereida Carrillo, els alumnes podran aprendre a fer vídeos interactius amb eines senzilles i intuïtives. Veurem alguns exemples de vídeos interactius en mitjans i en campanyes de comunicació corporativa. Aprendrem a fer un vídeo interactiu pas a pas i donarem idees de com explotar-los, millorar-los i difondre’ls.

  Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació

  Barcelona. Dilluns 10 i 17 de desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Aquesta formació, dissenyada per Josep M. Brugués, us proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

  Taller de reporterisme audiovisual

  Girona. Dilluns 10 i 17 de desembre (de 09:30h a 14:30h)
  Barcelona. Divendres 14 i 21 desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Cada cop hi ha més professionals que tenen la necessitat d’explicar històries en format audiovisual, ja sigui per penjar a les xarxes socials, mostrar internament en corporacions i col·lectius, o publicar en diferents mitjans de comunicació, En aquest taller, impartit per Josep Serra, s’abordarà de manera pràctica la producció de reportatges audiovisuals de forma global: concepció, guió, gravació i postproducció.

  Tècniques de comunicació i expressió escrita

  Barcelona. Dimarts 11 i 18 de desembre (de 09:30h a 14:30h)

  A través d’aquesta formació, dirigida per Montse Sanahuja, els alumnes aprendran a redactar de manera clara, professionalitzada i adaptada als diversos documents corporatius. Aprendran també a dotar l’escriptura d’intencionalitat, quan calgui ser persuasius i coneixeran diverses eines que facilitaran la tasca d’escriure en el seu dia a dia.

  Narratives multimèdia: innovar per a un nou públic

  Barcelona. Dimecres 12 i 19 desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Aquest curs, impartit per Nereida Carrillo, pretén ensenyar a elaborar fotografies interactives, mapes per a internet, cronologies interactives, històries a partir d’elements de xarxes socials, àudios integrats en textos, vídeos interactius i reportatges multimèdia.

  Com dissenyar un pla de màrqueting digital - Nivell avançat

  Barcelona. Dijous 13 i 20 desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Crear un pla de màrqueting digital és el primer pas per utilitzar els mitjans digitals i aconseguir els teus objectius empresarials. En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats.

  Crea la teva marca personal per generar oportunitats professionals

  Lleida. Divendres 14 de desembre (de 15:30h a 20:30h)

  L’objectiu d'aquest curs, impartit per Àngels Antón, és reconèixer les competències pròpies per aconseguir un posicionament diferencial i obtenir les bases d’una estratègia personal que doni visibilitat i valor a l’experiència i els coneixements de cada professional.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.