• Webinar: Com fer vídeos interactius

  Objectius del curs

  Els vídeos són el contingut que més està creixent a les xarxes socials i a les webs dels diaris digitals també atreuen molts clics. Els periodistes podem anar més enllà i oferir al nostre públic vídeos interactius. Alguns mitjans de comunicació han començat a apostar-hi. Es pot aturar les imatges i la veu en off per detenir-nos a examinar unes gràfiques, anar a una web o obrir un altre vídeo relacionat.

  Amb aquest webinar, els alumnes podran aprendre a fer vídeos interactius amb eines senzilles i intuïtives. Veurem alguns exemples de vídeos interactius en mitjans i en campanyes de comunicació corporativa. Aprendrem a fer un vídeo interactiu pas a pas i donarem idees de com explotar-los, millorar-los i difondre’ls.

  Programa

  • Què és un vídeo interactiu?
  • Com canvia el relat en aquestes peces?
  • Exemples de vídeos interactius a mitjans
  • Exemples de vídeos interactius per a la comunicació corporativa
  • Com fer un vídeo interactiu pas a pas

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  El curs s’adreça a tots els professionals i estudiants vinculats a la comunicació que vulguin aprendre habilitats i eines per tal d’innovar en les narratives periodístiques. La formació resulta útil per a periodistes que vulguin aprendre noves maneres d’explicar, joves llicenciats, treballadors de gabinets de comunicació i professionals freelance que desitgin enriquir la seva formació relacionada amb el periodisme digital.

  Professors

  Nereida Carrillo Pérez

  Periodista i doctora en Comunicació i Periodisme per la UAB. És periodista freelance, col·labora amb el diari ARA. També és consultora web i de xarxes socials i imparteix docència relacionada amb la redacció periodística i el periodisme a internet. Els darrers anys ha treballat com a redactora multimèdia del portal de notícies 324.cat i com a professora, ha col·laborat amb diverses universitats catalanes com la UAB, la UOC i la URV. Forma part del grup de recerca Comunicació i Responsabilitat Social (Comress-InCom UAB).

  Preus

  Col·legiats
  9,95€
  Col·legiats en atur
  Gratuït
  Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra
  9,95€
  Associacions i estudiants de periodisme
  17,45€
  Tarifa pública
  19,95€

  Edicions futures

  Internet

  Internet
  26/03/2018 (15:30 a 16:30)
  1 hora
  Català
  * El periode d’inscripció començarà 30 dies abans de l’inici del curs