• Tria entre els propers cursos del Col·legi!

  12 març, 2019

  El Centre de Formació et proposa aprofundir en les tècniques de redacció periodística, fer una introducció a l’analítica web, perfeccionar la comunicació oral per parlar en públic, practicar la redacció de discursos, saber com treballa un reporter freelance, aprendre a crear infografies per a xarxes socials, construir una pàgina web en Wordpress o iniciar-te en el màrqueting digital.

  Tècniques avançades de periodisme escrit

  Barcelona. Divendres, 15, 22 i 29 de març (de 10:30h a 13:30h)

  Aquest curs, a càrrec de Carles Singla, proposa treballar en tres línies entrellaçades. La revisió d’algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa que segueixen plenament vigents en l’era d’internet. Una reflexió compartida amb els participants sobre tècniques i recursos per millorar la qualitat dels textos periodístics. I pràctiques i exercicis individuals per millorar i reforçar les competències dels participants a l’hora de redactar i titular notícies, reportatges i entrevistes.

  Introducció a l'Analítica Web

  Barcelona. Dimarts 19 i 26 de març (de 09:30h a 14:30h)

  En aquest curs, dirigit per Pilar Yépez, comprendràs les bases de l'analítica web, coneixeràs les principals mètriques i el seu significat i sabràs com funciona la principal eina de l'analítica web, Google Analytics i quines són les seves possibilitats.

  Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació

  Barcelona. Dimecrres 20 i 27 de març (de 09:30h a 14:30h)

   Aquesta formació, dissenyada per Josep M. Brugués, us proporciona les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

  Redacció de discursos

  Tarragona. Dijous 21 de març (de 09:00h a 15:00h)

  A través d’aquesta formació, a càrrec de Montse Sanahuja, els assistents coneixeran els aspectes formals a tenir en compte a l’hora de redactar un discurs i, alhora, aprendran tècniques per generar empatia entre l’auditori, despertar interès i fer que els missatges clau siguin memorables.

  ¿Cómo trabaja un reportero freelance?

  Girona. Dimarts 26 de març (de 09:30h a 14:30h)

  En aquest taller teòric i pràctic de periodisme freelance, dissenyat per Ana Salvá, es donaran algunes pautes per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en aquest àmbit.

  Cómo crear infografías para redes sociales

  Online. Del dijous 28 de març a l'11 d'abril (10 hores)

  Aquesta formació, dirigida per Jordi Català, ensenya a crear infografies per millor la comunicació a les xarxes, buscant la viralitat i el posicionament. Aprendrem com funcionen: Visme, Piktochart, Infogram, Venngage i Canva, practicant amb un projecte infogràfic propi.

  Iniciación a Wordpress para periodistas

  On line. Del lunes 1 al martes 30 de abril (10 hores)

  Aquest curs, a càrrec de Xavier Codony, proporciona les eines i els coneixements bàsics per construir una pàgina web en Wordpress pas a pas, des de l’elecció del domini fins a la confecció d’un mínim posicionament a SEO.

  Introducció al màrqueting digital

  Barcelona. Dimarts 2 i 9 d’abril (de 09:30h a 14.30h)

  Si estàs pensant en llençar-te al màrqueting digital, comença amb aquest curs bàsic, de la mà de Pilar Yépez, que t’ajudarà a fixar les bases i a tenir una visió panoràmica del món del màrqueting i a fer les passes d’una forma encertada. Tot això acompanyat d’exemples i casos pràctics que ens ajudin a visualitzar els canvis i com ens afecten.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.