• Aprenentatges molt útils per a diferents necessitats

  5 juny, 2018

  Pots formar-te en temes molt diversos durant les properes setmanes: marca personal, consultoria en comunicació, gestió de butlletins, verificació d’informacions per internet i xarxes socials, Linkedin per a empreses o infografies, entre d’altres.

  Com crear la teva marca personal

  Dijous 7 de juny (de 09:30 a 14:30). Barcelona
  Dimarts 19 de juny (de 09:30 a 14:30). Girona

  La gestió de la marca personal s’ha convertit en un element imprescindible per diferenciar-se i especialitzar-se com a professional de la comunicació en un context de transformació i en un mercat cada vegada més competitiu. L’objectiu del curs, a càrrec d’Àngels Antón, és reconèixer les competències pròpies per aconseguir un posicionament diferencial i obtenir les bases d’una estratègia personal que doni visibilitat i valor a l’experiència i els coneixements de cada professional.

  Gestiona el teu butlletí

  Dimecres 13 de juny (de 09:30 a 14:30). Barcelona
  Dijous 14 de juny (de 09:30 a 14:30). Girona

  Els newsletters s’han convertit en una de les eines de comunicació més efectives que hi ha si el que volem és establir una relació directa i estable amb els nostres usuaris i, alhora, augmentar el seu grau de fidelització. En aquest curs, dissenyat per Ismael Nafría, analitzarem els elements fonamentals que cal tenir en compte per preparar, publicar i enviar un bon butlletí i repassarem alguns dels casos recents de newsletters que han tingut més èxit en el sector dels mitjans de comunicació. Són casos que ofereixen lliçons molt pràctiques i valuoses per fer que el nostre butlletí també sigui exitós.

  Webinar: Factchecking digital: kit d'emergència 

  Dijous 14 de juny (de 10:00 a 11:00). On-line

  Aquesta formació pretén dotar als alumnes d’un primer kit d’emergència per tal de verificar informacions, imatges i vídeos que circulen per internet i les xarxes socials. Amb Nereida Carrillo s’aprendran tant noves rutines que s’han d’incorporar com també eines que faciliten detectar mentides i continguts falsos.

  Linkedin per a empreses

  Dijous 14 de juny (de 15:30 a 19:30). Barcelona

  Linkedin és la millor plataforma professional per a empreses i, tot i així, és a la que menys suc se li treu. En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, els participants podran descobrir com enfocar el perfil de la seva empresa a Linkedin, com promocionar els seus productes i serveis i, per descomptat, con enfocar i aterrar el pla de continguts i l’estratègia a la xarxa social professional que més eines posa al servei de l’empresa.

  De periodista a consultor de comunicació

  Divendres 15 de juny (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  L’orientació d’aquest taller, impartit pel professor Josep Salvat, és completament pràctica i els objectius són capacitar els participants per iniciar un canvi en la seva trajectòria i portar-la del periodisme de mitjans a la consultoria en comunicació. Es treballen aspectes com la preparació de propostes, la seva presentació i defensa davant del client, com interpretar els mitjans des de l’altre costat i, en definitiva, com obrir-se pas en un nou camí professional.

  Introducció a les xarxes socials

  Dilluns 18 i 25 de juny. (de 15 :30h a 19 :30h). Barcelona

  L’objectiu d'aquest programa, dissenyat per Jordi Gamell, és proporcionar un bon coneixement de les xarxes socials des d’una perspectiva global i posar-lo a l’abast dels participants des d’un punt de vista pràctic.

  Webinar: Crear infografies, gràfics i imatges interactives

  Dimarts 19 de juny (de 15:30 a 16:30). On-line

  La informació en forma d’imatge arriba millor als nostres usuaris. És per això que cada cop és més important dominar eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics interactius i convertir les nostres fotos en imatges interactives. En aquest webinar Sílvia Llombart ens ensenyarà a fer servir tres eines fonamentals: Piktochart, Thinglink i Infogram.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.