• Introducció a les Xarxes Socials

  Objectius del curs

  L’objectiu del programa és proporcionar un bon coneixement de les xarxes socials des d’una perspectiva global i posar-lo a l’abast dels participants des d’un punt de vista pràctic.

  Es parteix d’una visió general, analitzant la privacitat, els drets d’autor i els perills de phishing per tractar després la sincronització de documents al núvol i les característiques i el funcionament de les 4 xarxes socials més conegudes, com són Facebook, Instagram, Twitter i Linkedin.

  Programa

  Que són les Xarxes Socials

  Història:

  Publicacions

  Privacitat

  Copyright

  Perills de connexió oberta

  Phishing

  El núvol:

  Sincronització de documents

  Googledrive

  Dropbox

  Onedrive

  Icloud

  Facebook:

  Configuració

  Perfil

  Privacitat

  Amistats

  Fanpage

  Publicitat

  Instagram:

  Funcionament

  Perfil

  Fotos

  Hashtags

  Privacitat

  Programes de gestió i retoc

  Twitter:

  Funcionament

  Perfil

  Hashtags

  Llistes

  Linkedin:

  Concepte

  Funcionament

  Optimitzar perfil

  Metodologia

  El curs combina breus exposicions de conceptes amb la demostració pràctica. Els participants poden seguir i posar en pràctica les diferents eines i tècniques exposades.

  Requeriments

  Portar la tauleta o smarthphone.

  Destinataris

  Comunicadors, empreses, entitats, particulars, que volen saber com funcionen les Xarxes Socials més conegudes per a un ús particular i professional.

  Professors

  Jordi Gamell Balaguer

  Jordi Gamell Balaguer. Tècnic audiovisual, expert en gestió i formació de xarxes socials i fotògraf. Apassionat per les noves tecnologies, té més de 37.000 seguidors a la xarxa social Instagram (@narj). Ha publicat un llibre digital interactiu a l’AppStore, amb consells sobre com millorar el mateix Instagram (@narj my Iphone & Instagram).

  Ha rebut múltiples mencions i premis a Instagram (#gf_spain, #incostabrava, #icamdaily, #bnw_captures, millor foto Ironiger, etc.), i ha estat nomenat com a usuari a seguir (Instagramer Suggested) pel mateix Instagram.

  Ha realitzat tres exposicions d’Instagram (#InstaTres) a la Sala Espelt de Vilajuïga, al Cau del Llop (Girona) i al Mirador Photo Garrigàs. Com a fotògraf professional, ha exposat a Dalicatessen (Figueres), al Celler Espelt (Vilajuïga), a Les Bernardes (Salt) i a la Biblioteca Carles Rahola. La Diputació de Girona ha escollit aquest 2016 l’exposició “Els Colors de Girona” per fer-la itinerant a tots els pobles de la comarca de Girona. Ha impartit classes d’Instagram a diversos centres, i ha assessorat empreses que volen aprofitar les possibilitats d’aquesta xarxa social.