• Comença la nova programació de cursos del segon trimestre

  16 abril, 2019

  A partir del 25 d’abril trobaràs nous cursos per aprofundir en Tècniques d’escriptura creativa, Presentacions amb Powerpoint, Analítica Web, Storytelling, Generació de continguts amb el mòbil, Creació d’un reportatge multimèdia i Tècniques avançades de periodisme escrit, entre d’altres. Ja t’hi pots apuntar!

  Técnicas de Escritura Creativa

  Online. Del dijous 25 d'abril al divendres 10 de maig (8 hores)

  Redactar diàriament de manera creativa sobre diverses temàtiques i aconseguir seduir el lector perquè segueixi llegint més enllà del primer paràgraf és tot un repte. A través d'aquesta formació, dirigida per Montse Sanahuja, els assistents aprendran a desbloquejar la creativitat; detectaran els punts de millora de llurs textos; i començaran a dotar l'escriptura d'intencionalitat i emocions amb l'objectiu de què els continguts siguin atractius i diferencials.

  Dissenya presentacions creatives amb Powerpoint

  Barcelona. Divendres 26 d'abril i 3 de maig (de 10:00h a 14:00h)

  A l'hora de fer presentacions vols ser innovador? Si la nostra presentació és diferent destacarem de la resta i obtindrem avantatge competitiu, captivant a l’audiència i aconseguint un efecte memorable. Sovint tenim la percepció de què PowerPoint és una eina obsoleta per fer presentacions. En el curs, la Marta Aguiló donarà la volta a aquesta creença i mostrarà com treure-li partit a nivell de disseny per a crear presentacions potents i sorprenents.

  Explicar amb històries. Storytelling per a periodistes emprenedors

  Tarragona. Dimarts 30 d'abril (de 10:00h a 14:00h)

  Aquest curs, a càrrec Mario Sorribas i Francesc Ponsa, plantejat des d’una perspectiva teòrica i pràctica, ofereix una definició del concepte i tècniques concretes per al seu desplegament en dos àmbits molt específics: el desenvolupament del periodista com a professional que ha d’emprendre, produir i vendre i el desenvolupament de la seva producció periodística.

  Introducció a l'analítica Web

  Barcelona. Dimarts 30 d'abril i 7 de maig (de 09:30h a 14:30h)

  Amb aquest curs, impartit per Pilar Yépez, comprendràs les bases de l'analítica web, coneixeràs les principals mètriques i el seu significat i entendràs com funciona la principal eina de l'analítica web, Google Analytics i quines són les seves possibilitats.

  Com aprofitar el canal mòbil en els plans de comunicació

  Barcelona. Dijous 2 de maig (de 09:30h a 13:30h)

  Ja ningú dubta que el mòbil és i serà la principal pantalla amb què es consumiran tota mena de continguts, però també està esdevenint el principal canal on empreses i clients es relacionen d'una forma més directa i personalitzada. La tecnologia mòbil ens obre tot un món de possibilitats, tant a qui es dedica a informar com a qui es dedica a comunicar en un sentit més ampli. Jordi Flamarich ens ensenyarà a conèixer millor el canal mòbil i el seu llenguatge per generar continguts amb més efectivitat

  Com fer un reportatge multimèdia de principi a fi

  Online. Del dilluns 6 al 27 de maig (12 hores)

  Internet permet treure molt més suc a les històries periodístiques. Els reportatges de premsa escrita o els comunicats de premsa tradicionals poden convertir-se en històries amb una narrativa innovadora dirigida a un nou públic que demanda una nova manera d'explicar. El curs pretén que els alumnes puguin aprendre d'una manera molt pràctica com elaborar un reportatge multimèdia. Amb la Nereida Carrillo coneixerem i aplicarem instruments que podem utilitzar,  com ara eines per elaborar imatges interactives, mapes per a internet o cronologies interactives.

  Técnicas avanzadas de periodismo escrito

  Online. Del dimecres 8 al divendres 31 de maig (10 hores)

  Aquest curs, a càrrec de Carles Singla, proposa treballar en tres línies entrellaçades. La revisió d’algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa que segueixen plenament vigents en l’era d’internet. Una reflexió compartida amb els participants sobre tècniques i recursos per millorar la qualitat dels textos periodístics. I pràctiques i exercicis individuals per millorar i reforçar les competències dels participants a l’hora de redactar i titular notícies, reportatges i entrevistes.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.