• El Col·legi de Periodistes de Catalunya entrega els guardons de la VI edició dels Premis Gabinets de Comunicació

  28 octubre, 2014
  El Teatre de l’Escorxador de Lleida va acollir el lliurament del premis que van rebre les col·legiades responsables dels plans de comunicació de l’Hospital de Sant Celoni i la Confederació de Comerç de Catalunya. Jaume Duch, premi al millor portaveu

  L’Hospital de Sant Celoni, la Confederació de Comerç de Catalunya i Jaume Duch van rebre ahir al vespre els guardons dels VI Premis Gabinets de Comunicació que anualment el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) organitza i que per primera vegada, es van entregar fora de la seu central del Col·legi de Periodistes, a Barcelona, i s’ha triat el Teatre de l’Escorxador de Lleida per acostar els premis al territori.

  L’acte, que va comptar amb la presència dels guardonats i autoritats locals i professionals del gremi periodístic, fou presidit pel vicedegà del Col·legi, Marc Vidal, així com el president de la comissió de Gabinets del Col·legi, Jordi Navarro, i el president de la demarcació de Lleida, Rafa Gimena.

  L’ Hospital de Sant Celoni es va endur el premi al Millor Pla de Comunicació Externa pel projecte “Tècnica MAASH”, elaborat per Galènia, amb la direcció de la col·legiada Margarida Mas Sardà i entregat per Rafa Gimena. El projecte va ser valorat pel jurat per la bona gestió de comunicació d’un petit hospital comarcal ha sabut projectar-se internacionalment i situar-se com a referent d’una nova tècnica quirúrgica.

  Pel que fa al premi al Millor Pla de Comunicació Interna, entregat per Xavier Sanuy d' Asisa, fou per la Confederació de Comerç de Catalunya . El guardó el recollí Laura Sebastián García, la col·legiada que ha liderat el reforç de la imatge de la Confederació entre els seus associats. El treball també fou valorat pel jurat per haver afavorit la comunicació i les relacions entre l’organització i els 310 gremis, associacions i entitats que representen 90.000 comerciants i botiguers d’arreu de Catalunya.

  Finalment, destacar que enguany s’atorgà per primer cop el Premi al Millor Portaveu (2013) amb la voluntat de reconèixer la feina comunicativa d’una persona, periodista o no, que s’hagi distingit per aquesta tasca en una organització, empresa, o institució davant dels mitjans de comunicació i/o l’opinió pública. En aquest cas fou per Jaume Duch i Guillot , per la seva intensa i excel·lent tasca informativa, desenvolupada des del 2006, com a portaveu del Parlament Europeu. Jaume Duch va rebre el guardó de mans de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que en un breu parlament va recordar la posada en funcionament del gabinet de premsa de la Paeria.

  Abans del lliurament dels guardons, el periodista Josep Moya-Angeler va pronunciar una xerrada que portava per títol 'Periodistes, una inversió d’alt rendiment empresarial', en la qual va posar de relleu la feina dels periodistes en el camp dels gabinets de comunicació. Moya-Angeler va incidir en la importància que la comunicació sigui gestionada per un expert –un periodista- que tingui un mètode de treball, uns coneixements i capacitat de gestió. La seva ponència va donar pas a la presentació de la campanya ‘Inverteix en Comunicació que des del CPC s’ha engegat per posar en valor el treball realitzat pels col·legiats i col·legiades que desenvolupen la seva tasca professional en gabinets institucionals, empreses i entitats com a periodistes de fonts.

  L’objectiu dels Premis Gabinets de Comunicació és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els premis es convoquen i s’atorguen cada any tenint com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel grup de treball dels Gabinets de comunicació.

  L'acte va concloure amb una copa de vi gentilesa del Celler Clos Pons de Les Garrigues.

  • Marc Vidal i Jordi Navarro en el moment de la benvinguda.
   Marc Vidal i Jordi Navarro en el moment de la benvinguda.
  • Josep Moya-Angeler va intervenir amb una ponència sobre comunicació.
   Josep Moya-Angeler va intervenir amb una ponència sobre comunicació.
  • El president del CPC Lleida va presentar la campanya 'Inverteix en comunicació'
   El president del CPC Lleida va presentar la campanya 'Inverteix en comunicació'
  • Margarida Mas va agrair el premi a tot el seu equip.
   Margarida Mas va agrair el premi a tot el seu equip.
  • Laura Sebastián durant el seu agraïment.
   Laura Sebastián durant el seu agraïment.
  • Jaume Duch va rebre el premi de mans d'Àngel Ros
   Jaume Duch va rebre el premi de mans d'Àngel Ros
  • alcalde de Lleida
   alcalde de Lleida
  • Els membres de l'Hospital de Sant Celoni
   Els membres de l'Hospital de Sant Celoni
  • Els representants de la Confederació de Comerç de Catalunya amb Àngel Ros.
   Els representants de la Confederació de Comerç de Catalunya amb Àngel Ros.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.