• Els col·legiats Sílvia Tejedor i Ximo Rambla seran els pregoners de les festes de la Cinta de Tortosa

  13 agost, 2020

  Els periodistes i col·legiats del CPC, Sílvia Tejedor i Ximo Rambla, han estat escollits  enguany per l’Ajuntament de Tortosa com a pregoners de les Festes de la Cinta 2020. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que s’ha apostat per un “pregó excepcional, amb dos pregoners,” per a posar en valor que “durant molts anys, Ximo i Sílvia han participat de forma activa en les Festes de la Cinta, presentat nombrosos actes festius: el pregó, la proclamació de la reina i reina infantil, l'ofrena, així com molts altres actes de la ciutat".

  Els pregoners de les Festes de la Cinta de Tortosa 2020, Ximo Rambla i Sílvia Tejedor
  Font:
  Cedida. Ajuntament de Tortosa

  L'alcaldessa ha remarcat que amb aquesta tria també es vol reconèixer la tasca periodística: "Ximo i Sílvia són dos grans figures del periodisme ebrenc, ambdós han estat presidents del col·legi de periodistes i la seua elecció és una manera de posar en valor també la tasca del periodisme, que en temps de crisi s'ha demostrat encara més important i necessari que mai".

  Sílvia Tejedor és llicenciada en periodisme, és la responsable dels informatius de la Cadena SER des del 1997. Va ser la vicepresidenta de la primera junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l'Ebre (2001-2004) i també presidenta del Col·legi de 2014 a 2018, actualment n’és la secretaria. Des del 1999 i de forma ininterrompuda ha participat de les Festes de la Cinta amb la presentació de diferents actes festius.

  Ximo Rambla és Editor-gerent del setmanari L'EBRE des del 2001. Va ser director del setmanari 'La Veu del Baix Ebre' des del 1983 fins a l'any 2001. L'any 2001 fou president fundador del Col·legi de Periodistes a la Demarcació de les Terres de l'Ebre. També ha format part de diversos comitès organitzadors, com la Fira de l'Oli i la Garrofa de Jesús i va presidir durant més de tres anys el CD Tortosa. Des de fa més de trenta anys està conduint i presentant actes a les Festes de la Cinta. 

  El pregó que  donarà inicia a una Cinta atípica, marcada per la pandèmia de la Covid-19, tindrà lloc el dijous 3 de setembre d’enguany.

  Des de la demarcació Terres de l’Ebre del CPC fem arribar la nostra felicitació als dos companys Sílvia i Ximo, per aquest reconeixement personal que s’ha fet extensiu a la professió.

   

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.