• La nova Junta de la demarcació de les Terres de l'Ebre es presenta als col·legiats

  22 juny, 2014
  El passat dijous es va celebrar, a la seu del Col·legi de Periodistes de Tortosa, la primera Assemblea General convocada per la nova Junta, que va presentar les línies mestres del que seran les noves activitats i els seus nous plantejaments

  Aquesta assemblea va ser de caràcter extraordinari ja que el passat més de febrer ja havia tingut lloc l’Assemblea General Ordinària anual, convocada per la Junta sortint.

  Després d’aprovar l’acta de l’assemblea anterior esmentada, la presidenta, Sílvia Tejedor, va presentar els membres de la nova Junta i va explicar les novetats previstes i els nous plantejaments d’actuació a seguir. Bona part del temps de l’assemblea va estar protagonitzat pel tema dels cursos de formació que es fan des de Barcelona. El vicepresident, Joan Josep Carot, va anunciar que s’havia aprovat la compra d’un nou ordinador per a la seu que fes possible fer el seguiment dels cursos per videoconferència, ja que el Centre de Formació té previst poder fer el seus cursos mitjançant aquest sistema a partir del mes de setembre. A més, i per a completar aquesta oferta, s’ha pensat a dissenyar cursos propis, el primer dels quals, de fotografia bàsica, es farà també el setembre vinent.

  Pel que fa a les noves activitats, es va anunciar com a novetat l’organització d’una festa anual del periodisme ebrenc, oberta a tothom, amb la creació d’uns premis de reconeixement per al millor treball realitzat a les Terres de l’Ebre. D’altra banda, es crearà una beca que dotarà de fons econòmic una proposta de periodisme d’investigació.

  Respecte als premis Micro Obert-Micro Tancat que se celebren a la demarcació des de l’any 2006, es va anunciar que es buscarà una nova fórmula per a que siguin anònims pel que fa a la votació dels professionals, i fent pedagogia per a redreçar-los pel que fa al sentit del seu atorgament. També es va anunciar que es continuaria treballant en els projectes del Mapa de la Comunicació de Catalunya i en el seguiment de la situació de la professió que es fa des del territori.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.