• Lliurament del Premi Ofici de Periodista 2022 a Olga Viza

  2 novembre, 2022

  La Junta del Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya atorgarà el Premi Ofici de Periodista a la col·legiada Olga Viza el pròxim dimarts 8 de novembre, a les 18:30 h, a la seu de Barcelona. L'acte comptarà amb les intervencions dels periodistes Jordi Basté, Danae Boronat i Ramon Besa. 

  La periodista Olga Viza ha participat en programes informatius en l'àmbit nacional i ha cobert alguns dels esdeveniments esportius més importants de la història recent, com els Jocs Olímpics de Barcelona. Es tracta del màxim guardó amb què el Col·legi de Periodistes de Catalunya distingeix la trajectòria professional dels seus col·legiats. L'entrega del guardó se celebrarà el dimarts 8 de novembre, a les 18:30 h, a la seu de Barcelona del Col·legi. 

  Durant l'homenatge comptarem amb la intervenció de Jordi Basté, presentador del magazín matinal "El món a RAC1"; Ramon Besa, cap d'esports de la redacció de Barcelona d'El País i Danae Boronat, presentadora de televisió especialitzada en la retransmissió esportiva. El lliurament del guardó serà conduït per la periodista Anna Freixa i el degà Joan Maria Morros serà l'encarregat d'entregar-lo. 

  Olga Viza va iniciar la seva trajectòria professional a Miramar, els estudis centrals de Televisió Espanyola a Catalunya. Va ser en el programa Estadio-2 on va narrar grans esdeveniments esportius, com els Jocs Olímpics de Barcelona que enguany celebren trenta anys. També va treballar a Antena 3, La Sexta i Telecinco

  El Premi Ofici de Periodista que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya és un guardó creat l'any 1999 amb la voluntat de distingir els/les col·legiats/des amb trajectòries professionals rellevants caracteritzades per l’excel·lència i l’ètica periodística. La darrera edició del guardó va ser atorgada a títol pòstum a Antonio Franco.  En anteriors ocasions aquesta distinció l’han rebut periodistes com Tomás Alcoverro, Josep Maria Cadena, Josep Martí Gómez, Maria Eugenia Ibáñez, Josep Pernau, Rosa Maria Calaf, Enric Frigola, Josep Maria Huertas Claveria, Joaquim Maria Puyal, Jaime Arias, Mercè Conesa, Narcís-Jordi Aragó, Xavier Batalla i Josep Maria Espinàs. 

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.