• Noves oportunitats de reconnectar amb els teus missatges

  21 març, 2017

  Troba el format més adequat per fer arribar els teus missatges, generar empatia amb els teus públics i aprofitar totes les eines de la narració audiovisual. Els propers cursos et donen les claus per aconseguir-ho.

  Font:
  CFD

  Webinar: El nou boom dels gifs animats: com fer-los servir en periodisme  

  Dijous 23 de març (de 15:30 a 16:30). Online

  Els gifs animats viuen des de fa poc una segona joventut. Webs i xarxes socials en van plens i es viralitzen a una velocitat impressionant. En aquest webinar a càrrec de Sílvia Llombart, aprendrem com els hem d’utilitzar per al nostre benefici i com els hem de crear, sempre, amb eines gratuïtes i que estan al núvol.

  Comunicació i Gastronomia

  Dilluns 27  de març (de 15:30 a 20:30). Barcelona

  El curs, impartit per Trinitat Gilbert, tractarà els aspectes bàsics de la comunicació gastronòmica. Tant si us voleu dedicar als gabinets i la comunicació corporativa, com si voleu fer-ho des d'un mitjà de comunicació, us oferirà un ampli ventall de possibilitats.

  Introducció al SEO per a comunicadors

  Dilluns 27 de març i 3 d’abril(de 15:30h a 19:30h). Manresa

  En aquest curs, a càrrec de Pilar Yépez, aprofundireu en els conceptes d’arquitectura i disseny de la informació per a la seva optimització SEO i web des d’una perspectiva pràctica.

  Com dissenyar un pla de Marketing digital

  Dimarts 28 de febrer i 7 de març (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  Crear un pla de màrqueting digital és el primer pas per utilitzar els mitjans digitals per aconseguir els teus objectius empresarials. En aquest curs a càrrec de Pilar Yépez, fixarem les bases de com elaborar un pla de màrqueting en l’entorn digital que ens permeti marcar un camí clar, amb objectius específics i mesura de resultats.

  Com crear campanyes de Google Adwords i Facebook Ads

  Dijous 30 de març i 6 d’abril (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  En aquest curs, dirigit per Enrique San Juan, aprendreu els punts essencials per posar en marxa campanyes i tenir èxit en els vostres objectius de social media.

  Introducció a la postproducció audiovisual

  Dimarts 4 i 11 d’abril (de 15:30 a 19:30). Barcelona

  L'augment del consum audiovisual i les diferents formes de visualitzar-lo ha disparat la demanda de periodistes amb coneixements específics sobre animació, tractament de la imatge en moviment i composició audiovisual. Aquest curs impartit per Joan Guasch, ofereix les eines que es necessiten per assolir noves fites en un ofici on la narració audiovisual i les noves tecnologies són cada vegada més imprescindibles.

  Factchecking: la verificació del discurs com a notícia

  Dimecres 5 d’abril (de 15:30 a 20:30).Barcelona

  La sobreinformació fa que el periodista s’enfronti a una nova necessitat de base: filtrar, entre tots els documents publicats, les dades que siguin veritablement rellevants, evitant les notícies falses que apareixen cada dia. Per això, els periodistes necessiten formar-se en l’anomenat Fact Checking, per aprendre el procés de verificació de dades, conèixer els principals errors que es cometen i aplicar les metodologies del fact checking en un context periodístic.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.