• Webinar: El nou boom dels gifs animats

  Com fer-los servir en periodisme

  Objectius del curs

  Els gifs animats viuen des de fa poc una segona joventut. Webs i xarxes socials en van plens i es viralitzen a una velocitat impressionant. Tot i que n’hi ha molts que se centren en l’entreteniment, el món del periodisme comença a veure que es poden convertir en una eina fonamental per comunicar a internet. En aquest curs aprendrem com els hem d’utilitzar per al nostre benefici i com els hem de crear. Sempre, amb eines gratuïtes i que estan al núvol, i per tant no cal que instal·lem res al nostre ordinador.

  Programa

  • Diferència entre un gif animat destinat a l’oci i un informatiu.
  • Quins paràmetres ha de complir el nostre gif animat per ser efectiu.
  • Com crear gifs animats amb eines al núvol i gratuïtes sense necessitat de ser dissenyador.
  • Com hem de moure aquests gifs animats per la xarxa.

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Tots aquells que comuniquen a Internet i a les xarxes socials. Periodistes, blocaires, responsables de màrqueting, membres de departaments de comunicació, community managers, creadors de contingut on line, etc.

  Professors

  Sílvia Llombart Monner

  Periodista especialitzada en Internet des de 1997. Entre altres coses, ha estat directora de laMalla.cat des de 2000 fins a 2006, cap de planificació editorial no diària a Prisacom el 2007 i responsable de nous projectes digitals a LaVanguardia.com de 2009 fins 2011. És professora del Taller integrat de periodisme - Especialització Internet a la Universitat Pompeu Fabra.