• Webinar: El nou boom dels gifs animats

  Com fer-los servir en periodisme

  Objectius del curs

  Els gifs animats viuen des de fa poc una segona joventut. Webs i xarxes socials en van plens i es viralitzen a una velocitat impressionant. Tot i que n’hi ha molts que se centren en l’entreteniment, el món del periodisme comença a veure que es poden convertir en una eina fonamental per comunicar a internet. En aquest curs aprendrem com els hem d’utilitzar per al nostre benefici i com els hem de crear. Sempre, amb eines gratuïtes i que estan al núvol, i per tant no cal que instal·lem res al nostre ordinador.

  Programa

  • Diferència entre un gif animat destinat a l’oci i un informatiu.
  • Quins paràmetres ha de complir el nostre gif animat per ser efectiu.
  • Com crear gifs animats amb eines al núvol i gratuïtes sense necessitat de ser dissenyador.
  • Com hem de moure aquests gifs animats per la xarxa.

  Metodologia

  El format consisteix en una classe on-line en directe d’1 hora de durada combinada amb les preguntes que els participants podran fer a través del xat i que seran respostes al final de la sessió. Podràs connectar-te còmodament des del teu despatx, casa o en mobilitat a l’hora escollida. Sense desplaçaments.

  Destinataris

  Tots aquells que comuniquen a Internet i a les xarxes socials. Periodistes, blocaires, responsables de màrqueting, membres de departaments de comunicació, community managers, creadors de contingut on line, etc.

  Professors

  Sílvia Llombart Monner

  Periodista, docent i consultora en comunicació, especialista en comunicació inclusiva i no sexista. Sòcia fundadora de la cooperativa La Sembra, agència de comunicació social. Va ser directora de laMalla.cat, cap de planificació editorial no diària a Prisacom i responsable de nous projectes digitals a LaVanguardia.com