• Tens molts cursos per triar aquest febrer!

  4 febrer, 2019

  Explora els pròxims cursos del Col·legi on podràs desenvolupar el periodisme a Youtube, crearàs un pla estratègic de continguts digitals, treballaràs el SEO, l’escriptura creativa, t’introduiràs al Wordpress, a la web 3.0 i al Mojo i aprendràs a fer infografies per a les xarxes socials.

  YouTube per a periodistes creadors. Com treure'n profit

  Barcelona. Dijous 7 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  YouTube és la plataforma de vídeos que permet, entre altres opcions, mantenir-se al fil de la notícia o bé estar al corrent de campanyes corporatives. En aquest curs, dirigit per Ivan Comas, ens ensenyaran a treure'n profit com a periodista, comunicador o gestor de continguts.

  Iniciación al SEO: SEO interno y longtail

  Online. Del dilluns 11 al 25 de febrer (10 hores)

  L'objectiu d'aquest curs totalment on line, dissenyat per Pilar Yépez, és entendre què és SEO (SearchEngineOptimization) des d'una perspectiva global i posar-lo en pràctica en la nostra feina com a professionals de la comunicació. Per això, es partirà del concepte i funcionament d'un buscador, analitzant com funciona la recerca i els resultats, per passar després a les tècniques concretes per treballar el posicionament orgànic, amb una pràctica que l'alumne realitzarà individualment.

  Creació d'un pla estratègic de continguts digitals

  Barcelona. Dimarts 12 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  L’objectiu del programa, impartit per Eva Sanagustín, és entendre com funciona un pla de continguts per ser més eficients en la consecució dels objectius de l’empresa i també en la gestió de recursos interns. És una eina estratègica que serveix per assegurar-se que tots els canals corporatius s’actualitzen correctament.

  Técnicas de Escritura Creativa

  Online. Del dimecres 13 al 27 de febrer (8 hores)

  A través d'aquesta formació totalment o line, a càrrec de Montse Sanahuja, els assistents aprendran a desbloquejar la seva creativitat; detectaran els punts de millora dels seus textos; i començaran a dotar l'escriptura d'intencionalitat i emocions, amb l'objectiu de que els seus continguts siguin atractius i diferenciats.

  Taller d'introducció al Wordpress

  Barcelona. Dijous 14, 21 i 28 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  Aquest taller, dirigit per Xavier Codony, pretén donar les eines i els coneixements bàsics per a construir una pàgina web a partir de les plantilles de Wordpress a neòfits en la matèria sense coneixements d’HTML.

  Introducción a la web 3.0: la web semántica y sus nuevas aplicaciones

  Barcelona. Dimarts 19 i 26 de febrer (de 09:30h a 14:30h)

  Web 3.0 és el terme  que s'utiliza per descriure l'evolució de l'ús i la interacció a la xarxa a través de diferents camins. Es considera un pas superior en la producció de continguts pels propis usuaris, amb totes les aplicacions i plataformes associades per facilitar la seva utilització i propagació. Aprèn amb Pilar Yépez com treure-li profit amb aquest curs.

  Introducción al periodismo móvil

  Online. Del dijous 21 al 28 de febrer (6 hores)

  El periodisme mòbil (MoJo) s'ha convertit en una de les disciplines amb més projecció, oferint als professionals noves vies i formats innovadors per a la creació de continguts que connecten amb l'audiència de forma més àgil i immediata. L'objectiu d'aquest curs totalment on line, a càrrec de Jordi Flamarich, és aprendre tècniques, nous formats i estils periodístics adaptats al mòbil.

  ¿Cómo trabaja un reportero freelance?

  Divendres 22 de febrer (de 09:30 a 14:30). Barcelona

  En aquest taller teòric i pràctic de periodisme freelance, dirigit per Ana Salvá, es donaran diverses pautes per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en aquest àmbit.

  Aprèn a fer infografies fàcils per a xarxes socials

  Dilluns 25 de febrer (de 15:00 a 20:00). Catalunya Central
  Dijous 28 de febrer (de 09:00 a 14:00). Tarragona

  La informació en forma d’imatge arriba millor als nostres usuaris. És per això que cada cop és més important conèixer eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics animats i interactius, convertir les nostres fotos en imatges interactives i fer i editar petits vídeos. En aquest curs, a càrrec de Jordi Català, aprendrem a fer servir quatre eines fonamentals, totes gratuïtes, molt senzilles i intuïtives i sortirem amb quatre petites infografies realitzades.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.