• Trobada virtual amb Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Antoni Comín, eurodiputats no inscrits

  18 maig, 2020

  Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Antoni Comín són diputats al Parlament Europeu per Junts per Catalunya-Lliures per Europa i formen part dels no inscrits. El pròxim dimarts 26 de maig a les 10:00h participaran en una trobada telemàtica amb periodistes col·legiats. Places limitades!

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Periodistes Europeus (APEC) amb el suport de l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el pròxim dimarts 26 de maig  a les 10:00h una trobada virtual amb Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Antoni Comín, membres no inscrits. La moderació anirà a càrrec de la periodista Teresa Turiera. Per accedir a l'activitat, cal confirmar inscripció a través d'aquest enllaç.

  Puigdemont és membre titular de la comissió de Comerç Internacional i suplent a la comissió de Transports i Turisme. És membre de la delegació en la comissió parlamentària d’estabilització i associació UE-Montenegro i de la delegació per a les relacions amb el parlament panafricà.

  Comín és membre de la comissió de Desenvolupament i suplent de la comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària. És membre de la delegació per les relacions amb Austràlia i Nova Zelanda, suplent a la delegació a la Comissió Parlamentària Mixta UE-Mèxic i a la de l’Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana.

  Ponsatí és membre de la comissió d’Indústria, Recerca i Energia i suplent a les comissions d’Afers Econòmics i Monetaris i a la de Mercat Interior i Protecció del Consumidor. També és suplent a les delegacions a la Comissió Parlamentària d’Estabilització i Associació UE-Sèrbia, per les Relacions amb la República Federativa del Brasil i a l’Assemblea Parlamentària Paritària ACP-UE.

  En aquesta trobada es continuarà amb la ronda de trobades telemàtiques amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura (2019-2024). 

  Inscripcions

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.