• Vine i prova aquests nous cursos del Col·legi de Periodistes!

  1 octubre, 2019

  Vols aprendre tècniques de periodisme mòbil, SEO, infografies, crear vídeos, fer presentacions amb powerpoint, campanyes d’e-mail màrqueting, treballar amb Indesign, aprofundir en la comunicació corporativa i conèixer les bases del factchecking?

  Introducción al periodismo móvil

  Online. Del dijous 3 al dimarts 22 d'octubre (6 hores)

  Aquest curs, impartit per Jordi Flamarich, presenta les bases del periodisme mòbil i ensenya tècniques, nous formats i estils periodístics, adaptats tant a la reduïda mida de la pantalla d'un mòbil com a la forma en què l'audiència accedeix i redistribueix la informació a través de les xarxes socials.

  Iniciación al SEO

  Online. Del divendres 4 al dimecres 30 d’octubre (10 hores)

  L’objectiu del curs, a càrrec de Pilar Yépez, és entendre què és SEO (Search Engine Optimization) des d’una perspectiva global i aterrar-lo des d’un punt de vista pràctic a la nostra tasca com a professionals de comunicació.

  Cómo crear infografías para redes sociales

  Online. Del dilluns 7 al dijous 31 d’octubre (10 hores)

  Aquest curs, dirigit per Jordi Català, dona les claus per crear infografies amb la finalitat de millorar la comunicació en xarxes, buscant la viralitat i el posicionament amb criteris, fórmules i solucions, d’acord amb les característiques de cada xarxa social.

  Crea i edita vídeos amb el mòbil - Nivell avançat

  Dimarts 8 i 15 d’octubre (de 10:00 a 14:00). Barcelona

  En aquest curs, dirigit per Jordi Flamarich, abordarem dues qüestions que t’ajudaran a donar el pas endavant definitiu en les teves creacions. D’una banda, aprofundirem en els diferents tipus de vídeos que podem gravar amb el mòbil i practicarem les tècniques associades. I en segon lloc, tractarem aspectes tècnics que donaran als teus vídeos gravats i editats amb el mòbil el to professional que busques.

  Dissenya Presentacions creatives amb Powerpoint

  Barcelona. Dimecres 9 i 16 d'octubre (de 15:30h a 19:30h)
  Girona. Dimecres 20 i dijous 21 de novembre (de 09:30h a 13:30h)

  Sovint tenim la percepció de que PowerPoint és una eina obsoleta per fer presentacions. En el curs, impartit per Marta Aguiló, li donarem la volta a aquesta creença i aprendrem a treure-li partit a nivell de disseny per a crear presentacions amb PowerPoint potents i sorprenents.

  E-mail marketing: una herramienta por redescubrir

  Online. Del dimarts 15 d'octubre al divendres 8 de novembre (12 hores)

  Amb aquesta formació, dissenyada per Pilar Yépez, podràs redescobrir tot el poder del màrqueting de permís a través de l'e-mail, entendre les pautes per fer una campanya amb èxit i anticipar-te a totes les novetats que vindran.

  Indesign per a periodistes

  Barcelona. Dijous 17, 24 i 31 d'octubre (de 10:30h a 13:30h)

  En aquest curs, impartit per Susana Alonso, els participants aprendran a familiaritzar-se amb l’entorn de Indesign; a gestionar textos i gràfics, a importar textos des de Word sense perdre estils; a gestionar tipografies i entendre el mecanisme dels estils de text en Indesign, etc.

  La gestió d’un gabinet de comunicació

  Barcelona. Divendres 18 i 25 d'octubre (de 09:30h a 14:30h)

  La comunicació corporativa és un àmbit en constant transformació i cada dia més valorat a empreses i institucions. En aquest curs, dirigit per Cristina Salvador, aprendràs les bases d’aquest ofici, les tendències de futur i com es treballa per protegir la reputació d’una marca i gestionar la seva personalitat i conversa pública.

  Fact checking: com verificar a Internet i xarxes socials

  Manresa. Divendres 18 d'octubre (de 10:00h a 14:00h)

  Aquest curs, a càrrec de Nereida Carrillo, pretén dotar els professionals de coneixements i eines per moure’s amb rigor en l’entorn digital i garantir sempre la veracitat de la informació, també a Internet.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.