Vés al contingut
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Correu
  • Contacte
  • Repositori Digital
  • Iniciar sessió
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
    • Codi deontològic
    • Premis
  • Actualitat
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Activitats
  • Documentació
  • Serveis
  • Capçalera
  • Report.cat
Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Col·legi
    • Qui som
    • Què fem
    • Uneix-te a nosaltres
  • Actualitat
  • Activitats
  • Formació
  • Ocupació
    • Borsa de treball
  • Documentació
  • Serveis
    • Iniciar sessió
Inici / Actualitat / Cinquena Edició de l'Esmorzar de Nadal a Lleida
  • Cinquena Edició de l'Esmorzar de Nadal a Lleida

    4 desembre, 2023

    La demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya ja té tot a punt per a celebrar el seu tradicional esmorzar 100% lleidatà  per compartir una estona abans de les festes de Nadal, el qual es durà a terme el proper 12 de desembre a la Societat Gastronòmica Lo Tall.

    Tweet
     
     

    Aquesta és la cinquena edició de l'esmorzar de caire nadalenc, el qual compta amb la col·laboració de Supermercats Plus Fresc.  Tot el col·lectiu de periodistes de Lleida (col·legiats i no col·legiats) hi esteu convidats.

    Per a la realització d'aquest esmorzar també comptem amb la col·laboració dels col·legiats: Rafa Gimena, Paco Castillo, Pedro Calvo i Lluís Visa, els qui ens han preparat un menú molt especial, a on no faltaran: els ous ferrats, embotit, truites de patates, pan tomata, cafè, vi, xocolata desfeta i coca, entre altres sorpreses...

    DIA, HORA I LLOC:

    Dia: 12 de desembre

    Hora: 8:30-11:30 hores (passa al moment que et vagi millor).

    Lloc: Societat Gastronòmica Lo Tall (Carrer Enric Granados, 17)

    Per tal de fer una previsió, si us plau confirma’ns fins al dia 10 de desembre si esmorzaràs amb nosaltres emplenant aquest FORMULARI. Pots convidar als teus companys i companyes reenviant aquest correu, que entre més vinguin millor ho passarem!

    Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

    Deixa el teu comentari

    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
    (If you're a human, don't change the following field)
    Your first name.
  • Altres notícies

    Vine a l'esmorzar off the record amb la secretària d'Acció climàtica, Anna Barnadas
    Novetats fiscals per als autònoms durant el 2024
    Txell Feixas, Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació
    Mor Isabel Steva ‘Colita’, Premi Ofici de Periodista 2023
    Èxit de la II Trobada de Nadal de Periodistes de Girona
    El periodista Juan Cal presenta el llibre "Els millors anys"
    El 15 de febrer finalitza el termini per presentar-se al Premi Periodisme Salut i Drets Socials
    El Col·legi de Periodistes us desitja Bones Festes i feliç 2024!
    Aconsegueix una de les quatre places bonificades del Programa Esade Career Impact 2023-2024
    Horaris de Nadal 2023
  • Cercador

  •  
    Dotze errors lingüístics habituals dels periodistes
    L'última polèmica d'El Vaquilla
    L’efecte Streisand que alimenta les fake news
    Newsletters i esdeveniments, l’última aposta
    Jo ara també soc periodista
  •  
    Recursos útils
    Webs
    La xarxa
    Contra el fangar
    Això és real?

Col·legi de Periodistes de Catalunya 2025

Rambla de Catalunya 10, pral. 08007 Barcelona.

Tel. 93 317 19 20       contacte@periodistes.cat

  • Avís legal
  • Política de privadesa
  • SII
  • Política de cookies