• Aquest febrer tens molts cursos per escollir!

  4 febrer, 2020

  Aprofita l’ocasió per repassar com fer un pla de comunicació, practicar l’edició de vídeos amb el mòbil, construir un bon newsletter, enfortir la teva comunicació a través de la càmera i les xarxes, conèixer tècniques de locució i rebre consells per treballar com a freelance.

  Elaboració d'un Pla de Comunicació

  Barcelona. Dimecres 5 i 12 de febrer (de 09.30h a 14.30h)

  Amb aquest curs, Josep Mª Brugués vol ensenyar als participants a plantejar, desenvolupar i dur a terme un pla de comunicació estratègic en totes les seves fases (auditoria, missió i visió; estratègies; públics; accions; avaluació i control) en el marc de qualsevol tipus d’organització i tenint en compte les darreres tendències en comunicació corporativa i els nous canals d’informació.

  Edita vídeos profesionales con el móvil

  Online. Del dijous 6 al dissabte 29 de febrer (8 hores)

  El vídeo és el nou rei d'Internet: el contingut més consumit en smartphones i tablets. A més, es pot viralitzar fàcilment a través de les xarxes socials. Dominant les aplicacions (apps) i tècniques adequades, amb un smartphone es poden produir vídeos d'excel·lent qualitat, equiparable a l'obtinguda amb un equip d'enregistrament professional. Jordi Flamarich et mostrarà com fer-ho.

  Construye un newsletter eficaz

  Online. Del divendres 7 al dissabte 29 de febrer (10 hores)

  En aquest curs, dissenyat per Ismael Nafría, estudiarem els elements fonamentals que cal tenir en compte per idear, preparar, publicar, enviar i analitzar els resultats d'un bon butlletí.

  Igualtat de gènere a les xarxes socials

  Barcelona. Dilluns 10 de febrer (de 15.30h a 19.30h)

  Amb aquesta formació, impartida per Sílvia Llombart, es vol prendre consciència de la necessitat de treballar la igualtat de gènere a les xarxes socials, entendre quines són les passes correctes per fer-ho i aplicar aquests paràmetres als casos particulars de cada professional.

  Introducció a les xarxes socials

  Barcelona. 11 i 19 de febrer, 11 de març i 1 d'abril (de 10.00h a 14.00h)

  Hem creat un cicle de quatre tallers, seleccionant les xarxes més utilitzades, adreçats principalment als professionals sèniors que les coneixen de forma més superficial, tant per al seu ús professional com personal. S’explicaran les principals característiques i funcionalitats de cada xarxa; s’ensenyarà a crear perfils i es mostraran les seves possibilitats per aprofitar-les al màxim.

  Taller de perfeccionament de locució de productes audiovisuals

  Tarragona. Dimecres 12 de febrer (de 09.30h a 13.30h)

  L'objectiu d'aquest taller, a càrrec de Xavier Serrano, és oferir pautes per ajudar al professional a millorar a l'hora de locutar qualsevol producte audiovisual: veus en off de notícies, reportatges, documentals, voice-over, publicitat, etc. El curs se centra en millorar la dicció, l'entonació i l'expressió. És una formació eminentment pràctica i pensada per a professionals que ja locuten habitualment o esporádica.

  Taller de directes

  Barcelona. Divendres 14 i 25 de febrer (de 09.30h a 14.30h)

  El curs, dirigit per Ana González Tadeo, ofereix les eines necessàries per intervenir en directe davant les càmeres de televisió i a través del micròfon, amb rigor, claredat i proximitat amb l’espectador. Es treballen tant el discurs com l’expressió verbal i corporal amb una metodologia molt pràctica i grups reduïts. Els aprenentatges són també aplicables a stand-ups i treball a plató.

  Com treballa un reporter freelance?

  Barcelona. Dimarts 18 de febrer (de 15.30h a 20.30h)

  En aquest taller teòric i pràctic de periodisme freelance, impartit per Ana Salvá,es donaran pautes i consells per poder desenvolupar amb èxit una activitat professional en l'àmbit internacional, passant per l'elaboració d'una agenda de contactes i diverses formes de finançament dels projectes. 

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.