• Ja tenim els finalistes a les Mosques Borda i Grossa!

  2 octubre, 2019

  El GEiEG rebrà la Mosca de Sant Narcís pel seu centenari, i la Mosca del Col·legi serà doble: es lliurarà al periodista i escritpor Rafel Nadal i, a títol pòstum, a l'exdegana del Col·legi de Periodistes Montse Minobis.

  El lliurament de guardons tindrà lloc el dimecres 23 d'octubre a l'Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona. 

  L'Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona serà l'escenari on celebrarem l'acte de lliurament de les Mosques de la Informació 2019, el proper dimecres 23 d’octubre a les 8 del vespre.

  La Mosca del Col·legi, en aquesta ocasió, serà doble: es lliurarà al periodista i escriptor Rafel Nadal i, a títol pòstum, a l'exdegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya Montserrat Minobis. La Mosca de Sant Narcís reconeixerà els cent anys d'història del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG). 

  En aquest acte –que des de fa ja 31 anys organitzem des de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes-, a més, es proclamaran els guanyadors de la Mosca Borda i la Mosca Grossa.

  Per això, demanem als periodistes gironins que voteu qui voleu que guanyi cadascun d'aquests guardons. Com sempre, les propostes que se sotmeten a votació són les que han rebut més nominacions d’entre les que ens han fet arribar els professionals de la informació. 

   

  Finalistes per a la Mosca Grossa

  Les nominacions destaquen la seva professionalitat, diligència i eficiència davant qualsevol sol·licitud, tant si es tracta de temes polítics relacionats amb l’Ajuntament com de qualsevol altra informació vinculada amb la vila. Així mateix, valoren el seu esforç per facilitar tant com pot la feina dels periodistes, sense importar-li si el tema és favorable o no al govern local. 

  Les propostes lloen que sempre respongui al telèfon i que sempre estigui disponible per a la premsa, “tant si es tracta de bones com de males notícies”. I ho fa, a més, amb “amabilitat i rigor”.

  “Sempre està disponible per als mitjans”, coincideixen els periodistes que l’han proposat, que també remarquen la seva cordialitat i el seu valor com a veu autoritzada en temes turístics.

   

  Finalistes per a la Mosca Borda

  • David Torras, director de comunicació del Girona FC: Incomunicar l'equip

  Impedir l’accés de la premsa als jugadors i als entrenaments del Girona FC són les principals raons per les quals se’l nomina. També hi ha queixes per les dificultats que posa a l’hora de concedir entrevistes amb els jugadors.

  • Jaume Dulsat i Anna Riera, alcalde i coordinadora de comunicació de Lloret de Mar: Desatendre els mitjans i invisibilitzar Lloret

  Un tàndem que, segons les nominacions rebudes, destaca per la mala atenció a la premsa: asseguren que hi ha manca d’interès per atendre els periodistes i que les peticions dels mitjans no es resolen o ho fan amb retard. Tot plegat, acaba traduint-se en una “invisibilització de Lloret”

  Quan fa dos anys va accedir al càrrec, va anunciar un acostament a Figueres i als mitjans locals que no s’ha arribat a produir. Els periodistes lamenten que, per entrevistar-lo, cal anar a la seu de la seva empresa, a Barcelona; i alguns es queixen que fa més d’un any que esperen resposta a una sol·licitud d’entrevista. 

   

  Recordeu que cal ser periodista (no importa si col·legiat o no) per participar. Ens heu de fer arribar els vostres vots ABANS DEL DILLUNS 21 D’OCTUBRE a secretariagirona@periodistes.cat

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.