• L’APEC organitza el primer debat entre els candidats catalans a les eleccions del 9 de juny

  20 maig, 2024

  L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya organitza el pròxim dimecres 22 de maig un debat electoral amb candidats catalans a les europees del 9 de juny. Es tracta d’un dels primers debats a què se sotmetran els candidats, dos dies abans que comenci oficialment la campanya. El debat es farà a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10). Cal inscripció previa. 

  L’acte, que tindrà lloc el 22 de maig a les 18:00 hores a la sala de juntes del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, Principal), comptarà amb la participació d’Aleix Sarri (JxCAT), Javi López (PSC), Diana Riba (ERC), Javier Nart (Cs), Jaume Asens (Comuns), Fernando Sánchez Costa (PP) i Vox (pendent de confirmar). El debat estarà moderat per la periodista i vicepresidenta de l’APEC, Laura Pous, i tindrà una durada de 90 minuts.

  Aforament limitat. Les inscripcions per assistir al debat estan obertes a través d’aquest enllaç fins a completar les places. Rebreu un correu de confirmació a partir de dimarts.

  Els candidats debatran sobre quatre grans temàtiques: Política Exterior i de Seguretat, Canvi climàtic i Política agrícola, Economia, Treball i Drets socials i Democràcia europea i política de pactes.

  En un moment tan trascedent per la història d’Europa, amb una guera a les seves fronteres i la inestabilitat geopolítica que viu el món, el vell continent anirà a les urnes per elegir els seus representants a l’Eurocambra. És una elecció que sembla llunyana però la seva influència en el dia a dia de les persones és absoluta i per això volem saber què pensen les persones que portaran la nostra veu a Estrasburg.

  L’APEC és una associació que va néixer l’any 1989 formada per periodistes que comparteixen la voluntat de difondre els valors de la integració europea. L’entitat organitza periòdicament activitats amb l’objectiu d’aprofundir en la realitat i en el debat dels reptes que planteja Europa com a marc polític i social dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

  1 Comentari

  1. 24044
   Excelente momento para conocer más acerca de los candidatos

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.