• Entrades amb el 10% de descompte al TNC

  13 octubre, 2020

  Aquest 2021 els col·legiats i col·legiades podeu gaudir d'un 10% de descompte en els espectacles seleccionats del Teatre Nacional de Catalunya, a les sessions de dijous a diumenge, fins a un màxim de 2 entrades per espectacle i persona. 

  Demana el codi promocional a través del correu serveis@periodistes.cat o del telèfon 93 317 19 20.

  El Col·legi de Periodistes i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) arriben a un acord perquè els membres del nostre col·lectiu puguin assistir a les sessions de dijous a diumenge amb una reducció del preu de l'entrada. Els col·legiats i col·legiades podran adquirir un màxim de 2 entrades per espectacle i persona amb un descompte exclusiu del 10%. Caldrà acreditar la pertinença al Col·legi de Periodistes amb el carnet vigent

  Pots obtenir les teves localitats: 

  a) Directament a les taquilles del TNC, prèvia exhibició del carnet vigent del Col·legi de Periodistes o document acreditatiu corresponent. 

  b) Per Internet, a través del web del TNC (www.tnc.cat) amb el codi promocional. 

  c) Al telèfon 933 065 700. En el moment de recollir les entrades a les taquilles del TNC caldrà exhibir el carnet vigent del CPC o document acreditatiu corresponent.

  d) Tiquet Rambles (La Rambla, 99), prèvia exhibició del carnet vigent del Col·legi de Periodistes o document acreditatiu corresponent. 

  Si es forma un grup mínim de 10 persones, el TNC t'ofereix un descompte del 15% a les entrades dels espectacles de Tarifa A, Tarifa B i Tarifa C. La gestió de les entrades es farà a través del Servei de Grups del TNC (grups@tnc.cat). 
  Dins la política de preus i descomptes del TNC, les funcions dels dimecres tenen un 15% de descompte pel dia de l'espectador, i els joves de fins a 35 anys poden gaudir d’un 50% de descompte tots els dies.

  A la Temporada 2020-2021 s'obrirà la venda d'entrades per trams temporals. Actualment el teatre ofereix els espectacles Encara hi ha algú al bosc, dirigida per Joan Arqué Solà; Kàtia, de la companyia Teatre Nu, i La nit de la iguana, una funció amb activitat per a infants.  

  El Teatre Nacional de Catalunya va ser creat per la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es va començar a construir el 8 de novembre de 1991 sobre uns terrenys cedits per l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d'un complex integrat per dues estructures diferents. L'edifici principal, en forma de temple grec, acull la Sala Gran (870 localitats) i la Sala Petita (fins a 450 localitats), a banda del vestíbul principal, una zona per als artistes, oficines i tots els serveis complementaris. Té una superfície de 20.000 m2 coberta per un sostre a dues aigües que es recolza sobre 26 columnes de 12 metres d'alçada.

  Demana el codi promocional a través del correu serveis@periodistes.cat o del telèfon 93 317 19 20

   

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.