• Quins són els temes dels propers cursos del Col·legi?

  19 novembre, 2019

  Els cursos que venen parlaran de reputació on line, expressió oral, newsletters, periodisme mòbil, SEO, tractament de la violència masclista, protocol, locució, protecció de dades i comunicació per les xarxes socials. T’hi apuntes?

  Com millorar la reputació on-line (ORM)

  Barcelona. Dimarts 26 de novembre i 3 de desembre (de 15:30h a 19:30h)

  En aquest curs, impartit per Pilar Yépez, aprendràs com escoltar en les plataformes on-line, com formar part d’aquestes converses, d’una forma natural i creïble, i com gestionar-les i controlar el seu impacte sobre l’empresa i sobre la marca, inclús en situacions de crisi.

  Com parlar de forma eficaç en públic i amb mitjans de comunicació

  Barcelona. Divendres 29 de novembre i dimecres 4 de desembre (de 09:30h a 14:30h)

  Aquesta formació, dirigida per Josep M. Brugués, us proporcionarà les eines necessàries per afrontar amb èxit qualsevol intervenció davant un mitjà de comunicació o un altre tipus d’audiència.

  Construye un newsletter eficaz

  Online. Del dilluns 2 al dijous 19 de desembre (10 hores)

  En aquest curs, a càrrec d'Ismael Nafría, analitzarem els elements fonamentals que cal tenir en compte per idear, preparar, publicar, enviar i analitzar els resultats d'un bon butlletí.

  Introducción al periodismo móvil

  Online. Del dimarts 3 a diumenge 22 de desembre (6 hores)

  Aquesta formació, dissenyada per Jordi Flamarich, presenta les bases del periodisme mòbil i ensenya tècniques, nous formats i estils periodístics adaptats tant a la reduïda mida de la pantalla, com a la forma en què l'audiència accedeix i redistribueix la informació a través de les xarxes socials.

  Iniciación al SEO: SEO interno y longtail

  Online. Del dimecres 4 al dilluns 30 de desembre (10 hores)

  L'objectiu del curs, a càrrec de Pilar Yépez, és entendre què és SEO (Search Engine Optimization) des d'una perspectiva global i implantar-lo des d'un punt de vista pràctic a la nostra tasca com a professionals de la comunicació.

  Com informar sobre la violència masclista

  Barcelona. Dilluns 9 de desembre (de 15:30h a 20:30h)

  La violència contra les dones és un problema social de primera magnitud al qual la societat assisteix entre perplexa i commocionada. En aquest curs, impartit per Joana Gallego, reflexionarem sobre aquesta violència, el tractament mediàtic que se’n fa, s’analitzaran casos concrets i es donaran indicacions sobre com abordar el tema d’una manera més profunda i rigorosa.

  Introducció al Protocol per a comunicadors

  Barcelona. Dimarts 10 i 17 de desembre (de 15:30h a 19:30h)

  Aquest curs, dirigit per Gisela Enseñat, permet conèixer els principis bàsics del Protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines bàsiques per a l'efectiva organització d' actes i reconèixer les sinèrgies relacionals i comunicatives que el Protocol aporta a empreses i institucions.

  Taller de perfeccionament de locució de productes audiovisuals

  Barcelona. Dimecres 11 de desembre (de 10:00h a 14:00h)

  L'objectiu d'aquest taller, a càrrec de Xavier Serrano, és oferir pautes per ajudar al professional a millorar a l'hora de locutar qualsevol producte audiovisual: veus en off de notícies, reportatges, documentals, voice-over, publicitat, etc.

  Protecció de Dades per a periodistes

  Manresa. Dijous 12 de desembre (de 09:30h a 14:30h)

  La nova llei sobre protecció de dades ha impactat en les tasques dels mitjans de comunicació i dels gabinets de premsa. Com adaptar els newsletters a la nova normativa? He de tenir el consentiment de les persones que es vegin als meus vídeos de xarxes socials? Quant de temps puc guardar les bases de dades?  El curs, impartit per Genís Margarit, donarà resposta als principals interrogants en la matèria.

  Com ens hem de comunicar a Twitter i Facebook

  Barcelona. Dijous 12 i 19 de desembre (de 15:30h a 20:30h)

  En aquest taller, dissenyat per Sílvia Llombart, treballarem sobre casos pràctics que durem a terme a classe, plantejarem situacions i aprendrem com comunicar a Twitter i Facebook a partir de la pràctica.

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.