Notícies

 • L'objectiu de la campanya no és altre que denunciar els constants atacs a periodistes que cobreixen informació a peu de carrer. Ahir mateix una desena de periodistes van patir algun tipus d'agressió arran de les càrregues policials. Una de les accions de la campanya és el llançament d'un vídeo per exigir que se'ns respecti per garantir la llibertat d'informació. Ajuda'ns a difondre'l entre els teus contactes a través de les aplicacions de missatgeria instantània (Whatsapp, Telegram, etc.) o xarxes socials (Twitter, Instagram, Facebook...). 

  El mític article de Manuel Vázquez Montalbán compleix el 50è aniversari de la seva publicació a la revista Triunfo. Et convidem a assistir a l'acte homenatge que organitza el Col·legi de Periodistes i el Futbol Club Barcelona el dijous 24 d'octubre, a les 18:30h, a la seu de Barcelona del Col·legi. Inscripcions limitades! 

  El pròxim dimarts 29 d'octubre es donarà el tret de sortida a la VI edició del cicle de conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors. El Col·legi de Metges de Barcelona serà l'encarregat d'acollir la primera xerrada, "Has de ser-hi. Fotoperiodisme en estat pur", que tindrà lloc dimarts 29 d'octubre a les 18h. Entrada lliure i oberta a tothom. 

  El pròxim 22 d'octubre es farà un acte d'homenatge en record de Montserrat Minobis, que ens va deixar el passat 11 de maig. L'acte es farà a la Cuina, de l'espai Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. 

  L'artista ucraïnès afincat a Girona ha elaborat a partir del collage una peça que funciona perfectament com a escultura i que conté els tres distintius de la seva obra.

  El GEiEG rebrà la Mosca de Sant Narcís pel seu centenari, i la Mosca del Col·legi serà doble: es lliurarà al periodista i escriptor Rafel Nadal i, a títol pòstum, a l'exdegana del Col·legi de Periodistes Montse Minobis.

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i Rosa Sensat us conviden a la presentació del llibre de Ramon Breu, "Desconstruint els mèdia a l'aula. Del reality a les fake news" el pròxim dimarts, 29 d'octubre, a les 18:30 hores. A la presentació hi participarà Núria de José, vocal de la Junta del Col·legi de Periodistes, Francina Martí, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, Alba Ambrós, professora de la Facultat d'Educació de la UB i el propi autor del llibre, Ramon Breu 

  Escull entre una àmplia oferta d’interessants formacions sobre e-mail màrqueting, storytelling, protocol, Indesign, tractament de la violència masclista, visualització de dades, reportatges multimèdia, SEO o generació d’idees per a blocs.

  Els periodistes que vulguin participar en aquesta acció per exigir respecte a tots els professionals de la comunicació poden fer-se una foto a la seu de la demarcació fins al divendres 18 d'octubre.

  La Demarcació Terres de l’Ebre ens sumem a la campanya del CPC #ProuAgressionsPeriodistes, que vol denunciar les agressions que pateixen els professionals de la informació que treballen a peu de carrer, alhora que exigir respecte als periodistes i a la seua feina.

  Si ets periodista, col·legiat o no, vine a la nostra seu de Tortosa i fes-te la fotografia.

  Tindrem tot preparat per a fotografiar-te:

  -Dilluns, 14 d'octubre, de les 13 a les 15 hores.

  -Dimarts, 15 d'octubre, de les 17 a les 19 hores.

  -Dimecres, 16 d'octubre, de les 18.15 a les 19.30 hores.

  Anima’t i digues no a les agressions als periodistes. T’hi esperem!

  Sabadell Professional és una unitat especialitzada de Banc Sabadell dedicada a oferir als col·lectius professionals tot un conjunt de productes i serveis en condicions exclusives. Els membres del Col·legi de Periodistes de Catalunya disposen d'avantatges en la contractació d'aquests productes financers. 

  Vine a la seu de Tarragona del Col·legi de Periodistes entre el 14 i el 18 d'octubre i participa en la campanya #ProuAgressionsPeriodistes per exigir respecte als professionals de la informació. 

  Des de la seu de Lleida t'animem a venir a les nostres oficines a fer-te una foto per formar part de la Campanya #ProuAgressionsPeriodistes.

  Els col·legiats i col·legiades podeu beneficiar-vos d'un 10% de descompte del preu oficial de venda de tots els paquets turístics i altres productes que Viemocions ofereix a la seva pàgina web, inclosos els paquets fets a mida. El codi per accedir al descompte s'inclou a la newsletter del 15/10/19.

  L'estudi elaborat per UNICEF Comitè Catalunya posa el focus en l'alimentació i la nutrició dels infants i adolescents. El Col·legi de Periodistes acollirà la presentació de l'informe el pròxim dimarts 15 d'octubre, vigília del Dia de l'Alimentació. Cal confirmar assistència a lruich@unicef.es.

  Vine a la nostra seu de Girona i fes-te la foto per formar part de la campanya #ProuAgressionsPeriodistes

  Pots aprendre a millorar les campanyes d’e-mail màrqueting, conèixer Indesign, aprofundir en la comunicació corporativa, practicar el factchecking, desenvolupar tècniques de storytelling, treballar el protocol, analitzar el tractament de la violència masclista o usar eines de visualització de dades.