• Descomptes per als col·legiats/des al 3er Festival de Cinema Gollut, a Ribes de Freser

  9 juny, 2016

  El Festival Gollut 2016 incidirà en la problemàtica dels refugiats i homenatjarà al Gran Wyoming, que recollirà un dels Premis Gollut a la trajectòria. Es projectaran 52 audiovisuals; documental, curt documental, curt de ficció i reportatges periodístics.

  El Festival Gollut és un certamen de cine i fotoperiodisme de temàtica social especialitzat en la denúncia de les vulneracions dels drets humans i sensibilització per les causes socials. L'organitzen els Amics del Cinema de la Vall de Ribes durant dos caps de setmana del mes de juny, els 18, 19, 24, 25 i 26 coincidint el gruix del 3r Festival Gollut amb el Pont de Sant Joan.

  El Festival Gollut 2016 incidirà en problemàtica dels refugiats i homenatjarà al Gran Wyoming, que recollirà a Ribes de Freser un dels Premis Gollut a la trajectòria i respondrà a les preguntes dels espectadors.

  Aquest Festival és dels pocs certamens de Catalunya que combina festival de cinema i entorn natural i turístic privilegiat. L'abonament del Festival inclou descomptes considerables en allotjament, restauració, SPA i Cremallera de Vall de Núria.

  Per tercera vegada els Premis Gollut tornaran a reconèixer les obres dels creadors audiovisuals, cinematogràfics i fotogràfics, i a banda de reconèixer el talent audiovisual també ho faran específicament amb el contingut i els valors transmesos en les obres. El nom del Festival i dels seus premis són un reconeixement a la injustícia i vulneració dels drets socials a tota la comunitat de Golluts que habitaren a la Vall de Ribes, com a exemple del que passa en la vulneració dels drets humans a tot el món.

  Les promocions per als membres del Col·legi de Periodistes són les següents:

  • Una invitació per a la sessió inaugural del dia 18 o una de les sessions del matí del dia 24 o 25 de juny: Cal sol·licitar-la aquí
  • Un descompte del 20% a l'abonament del Festival Gollut

  L’abonament inclou la projecció de 52 audiovisuals de les seccions documental, curt documental, curt de ficció i reportatges de fotoperiodisme, en 9 sessions al Cinema Catalunya i Museu Etnogràfic de Ripoll, incloses la sessió inaugural, la sessió de clausura, entrada a l’homenatge al Gran Wyoming, entrada a l’exposició fotogràfica “Miquel Ruiz Avilés: Una altra manera de captar el món”, el taller d’ombres xineses del conte dels Golluts i també a la Vetllada de Fotoperiodisme que es realitzarà a l’aire lliure. I els descomptes en serveis turístics i cremallera 2x1 a Vall de Núria. Cal sol·licitar-ho aquí

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.