• El Col·legi de Periodistes i el Banc Sabadell signen un nou conveni

  29 gener, 2019

  L’acord entre ambdues entitats ofereix a tots els membres del nostre col·lectiu la possibilitat d’accedir a serveis financers i professionals de primer nivell en condicions molt avantatjoses.

  L'acord entre el Col·legi de Periodistes i el Banc Sabadell permet oferir avantatges exclusius als col·legiats i col·legiades en la contractació de productes financers. D'una banda, destaquem el Compte Expansió Plus PRO que t'abona el 10% de la quota col·legial durant el primer any i no té cap cost d'administració ni de manteniment. A més, et retorna l'1% dels principals rebuts domèstics domiciliats (fins a 50 euros al mes) i t'ofereix serveis sense comissions: transferències nacionals en euros, ingressos de xecs en euros domiciliats en entitats financeres espanyoles i targeta de crèdit i dèbit gratuïtes.

  D'altra banda, Banc Sabadell ens permet accedir a una pòlissa de crèdit a 1 any que ens permetrà obtenir finançament per fer front a les necessitats de tresoreria derivades de la mateixa activitat del nostre negoci i cobrir els desfasaments dels fluxos de cobraments i pagaments: 

  • Tipus d’interès fix nominal (TIN): 3,59%. TAE des del 5,303%*
  • Comissió d’obertura: 1,00%
  • Comissió d’estudi: 0,50%
  • Comissió per no disposició: 0,15% (mensual)

  És important destacar que els col·legiats i col·legiades també podran obtenir el Via T per pagar còmodament els peatges per només 10,05 € a partir del segon any i amb la quota d'alta gratuïta. Aquest servei et permetrà desplaçar-te per les autopistes sense haver d'aturar el vehicle i sense fer cap acció manual.

  Per a més informació posa't en contacte amb la teva oficina habitual o truca al 900 500 170

  Consulta tots els avantatges en el document adjunt d'aquesta notícia

  Documents relacionats

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.