• Els periodistes Susanna Cases i Josep Lluís Villa recullen els Premis Micro 2023

  6 abril, 2024

  En una sala col·legial plena a vessar, els periodistes Susanna Cases i Josep Lluís Villa van recollir aquest divendres al vespre, el Micro Obert i el Micro Daurat, respectivament. Els Premis Micro són organitzats per la Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi des de fa divuit anys. 

  El Micro Obert vol premiar les facilitats que posen institucions i persones als periodistes, perquè puguen desenvolupar la seua feina dia a dia. Concretament, en el cas de la cap de Comunicació de la delegació de govern a les Terres de l’Ebre, Susanna Cases, se li premia que «atén qualsevol consulta, facilita contactes, avança previsions i resol dubtes amb molta rapidesa i eficiència».

  El Micro Daurat reconeix les trajectòries destacades de periodistes i comunicadors del territori. En aquest cas el guardó va recaure en un home de ràdio, que al llarg de la seua llarga trajectòria ha passat però, per tots els mitjans, i que es va mostrar visiblement emocionat, Josep Lluís Villa.

  Tant Cases com Villa, van manifestar el seu agraïment «perquè és un guardó dels companys de la professió del nostre territori». Cases va afegir que tot i ser un premi individual «en el món de la comunicació sempre estem acompanyats d’altra gent, som un col·lectiu» i va remarcar també que «la comunicació institucional i els mitjans de comunicació hem de conviure des del respecte i des del sentit comú, i entendre que si bé els mitjans de comunicació treballen molt en la immediatesa, de vegades des de les institucions no s’hi pot atendre». Per la seua part Villa va afegir que «és també d’agrair que m’hagin donat el premi en vida».

  Pel que fa el Micro Tancat, que vol ser un toc d’atenció per qui obstaculitza la tasca periodística, es va quedar sense recollir. Enguany se l’ha emportat el cap de premsa de Salut a les Terres de l’Ebre, Pol Benach, que va excusar la seua assistència per problemes d’agenda, tot i que a través d’una carta va mostrar la seua predisposició a trobar-se amb el col·lectiu de premsa del territori per a mirar de millorar la relació.

  El president de la Demarcació, Josep Baubí, va explicar que "aquest acte vol fer col·legi", ja que són els mateixos col·legiats i col·legiades qui escullen els candidats. I es va comprometre a continuar treballant pel Col·legi.

  Els Micro Obert i Tancat són escollits en votació pels col·legiats i col·legiades de la Demarcació de Terres de l’Ebre, mentre que el Micro Daurat és potestat de la junta de govern d’aquesta Demarcació. El guardó consisteix en una ceràmica de l’artista local de reconegut prestigi internacional, Joan Panisello.

   

  • LLiurament dels Premis Micro 2023
   Foto:
   Rosa Garcia
  • Micro Obert per a Susanna Cases
  • Micro Daurat per a Josep Lluís Villa

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.