• Estrenem l'Escola d’Estiu per oferir una formació intensiva i molt pràctica el juliol, en què tocarem molts temes sobre gestió en xarxes socials, eines d’edició i disseny i accions de comunicació. Volem que t'ho passis bé fent formació, networking i gaudint dels workshops que hem organitzat amb la col·laboració de Google News Lab. Apunta't abans del 31 de maig i tindràs un descompte especial! [ver versión en castellano]

  La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha acollit l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària, màxim òrgan de representativitat dels col·legiats i col·legiades, que ha servit per aprovar els comptes anuals del 2018, el pressupost del 2019 i les modificacions d'alguns dels articles dels Estatuts i del Reglament de Règim Intern. També s'han repassat totes les línies d'actuació de les sis demarcacions i els serveis que s'ofereixen als col·legiats i col·legiades. 

  Aquest espai informatiu permet publicar qualsevol tipus de peça relacionada amb el periodisme i la comunicació. Les col·laboracions estan remunerades amb un total de 100 euros i totes opten a la beca especial de 300 euros que s'atorga trimestralment.

  Els estudiants de periodisme i comunicació teniu l'oportunitat de precol·legiar-vos i gaudir d'un gran ventall de serveis i avantatges: participar en el setmanari digital Report.cat, ampliar els vostres coneixements amb els nostres cursos i utilitzar el Centre de Documentació, entre d'altres. 

  La nova junta directiva de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya es marca l'objectiu de promoure la presència de dones als mitjans de comunicació i fomentar la conscienciació sobre la igualtat i el feminisme. Les periodistes Mavi Carrasco, Esther Molas, Montse Puig, Marga Solé, Carmel·la Planell i Angelina Salut acompanyaran Corcoy en l'estructura de l'entitat. 

  Els col·legiats i col·legiades podeu beneficiar-vos del servei de lloguer de scooters elèctriques a un preu especial. Cal contactar amb hola@scoot.com per gaudir dels avantatges. 

  Vols gaudir de blanquejaments clínics i carilles estètiques a un preu especial? Aprofita la promoció dels Centres Odontològics Drs. Miravé fins al pròxim 31 de setembre. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu amb el carnet col·legial. 

  Vols guanyar una entrada doble per assistir a l'estrena de la nova projecció de DocsBarcelona? Per participar només cal enviar un correu a comunicacio@periodistes.cat. Els guanyadors/es s'anunciaran el dimarts 23 de juliol a través de correu electrònic. 

  La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya modifica, amb l'arribada de l'estiu, el seu horari habitual d'atenció al col·legiat/da. Durant el mes d’agost, la seu central tancarà del 5 al 23. A partir del 10 de setembre, l’horari tornarà a ser l’habitual.

  Els col·legiats i col·legiades gaudiu d'un descompte exclusiu per assistir a les pròximes funcions del primer ballet que va escriure Piotr Ilitx Txaikovski. El codi promocional s'adjunta a la newsletter del 9 de juliol.  

  Vols veure algunes de les millors pel·lícules de tots els temps sota el cel de Barcelona? Sala Montjuïc ofereix un descompte especial als col·legiats i col·legiades per assistir a les sessions del 12/07, 19/07, 22/07 i 29/07. Cal presentar el carnet col·legial per beneficiar-se de l'avantatge. 

  El V Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, atorgat per la Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), es lliurarà finalment aquest divendres, 12 de juliol, a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta a les 20.00 hores. L’acte, que es va ajornar el passat dia 28 de juny en solidaritat amb els afectats, veïns i periodistes, pel greu incendi a la Ribera d’Ebre, tindrà dues parts. En la primera part, es farà el lliurament del Premi de mans dels guanyadors de la passada edició. En la segona part, el periodista i editor del TN Migdia de TV3, Carles Prats, i el president ebrenc del CPC, Josep Baubí, protagonitzaran un col·loqui sobre els mitjans de comunicació públics a Catalunya.

  La mostra té com a principal objectiu conscienciar i promoure la salut i els hàbits de vida saludables entre la població. Podeu visitar-la amb un 20% de descompte al Centre Comercial Arenas de Barcelona fins al pròxim mes de setembre. Per gaudir del descompte cal introduir el codi promocional que s'adjunta en el butlletí del 09/06. 

  La tradicional trobada va tornar a batre rècords i va aplegar més de seixanta persones a la terrassa del restaurant Can Veí de Sarrià de Ter

  Prèviament es va fer una versió reduïda de l'Assemblea Informativa del Col·legi de Periodistes de Girona, en la qual el president va repassar les principals activitats que s'han fet al llarg dels darrers mesos

   

  Els col·legiats i familiars teniu un 5% de descompte en la contractació dels serveis de residència i centre de dia. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu amb el carnet col·legial. 

  La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, convoca el 31è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. Podran optar al premi tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 19 d’octubre de 2018 i el 19 d’octubre de 2019.