• Gaudeix de descomptes exclusius en les obres de teatre del nou Espai Texas

  27 novembre, 2023

  El col·legiats i col·legiades podeu gaudir d’un codi promocional del 10% en la programació de les obres teatrals i de dansa contemporànies que es presenten a l'Espai Texas. 

  El teatre de l'Espai Texas neix amb la voluntat de reforçar les propostes dels autors contemporanis catalans.
  Font:
  Espai Texas

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Espai Texas han arribat a un acord per fomentar la cultura i les arts escèniques. Aquesta col·laboració ofereix un 10% de descompte als membres del Col·legi en la compra d'entrades per a les obres de teatre contemporani i un 40% en les obres d'improvisació "Assasinat al club" i "Impro Side Story". El suport popular i la unió de dotze professionals de la cultura van permetre la reobertura de l'antic espai dels Cinemes Texas, evitant així el tancament d'un espai cultural històric. 

  L'Espai Texas, recentment estrenat, s'ha convertit en un referent per a les produccions teatrals contemporànies a Catalunya. Amb un espai modern i acollidor, ofereix una programació diversa que abraça diferents gèneres i propostes artístiques, proporcionant als espectadors una experiència única i enriquidora. Aquest grup ha reconvertit les quatre sales de cinema preexistents en un teatre, dues sales de cinema i un bar

  Els membres del Col·legi de Periodistes de Catalunya podran gaudir d'aquest descompte a través d'internet amb un codi promocional. Podeu demanar-lo a serveis@periodistes.cat o al telèfon 93 317 19 20

  Novetat:

  Cartellera improshows:

  L'Espai Texas aposta per els espectacles d'improvisació amb la companyia Impro Barcelona que proposa "Assassinat al club" cada divendres del 16 de febrer al 26 d'abril, i "Impro Side Story" de la companyia Les Improvisables, cada dissabte del 24 de febrer al 6 d'abril. El descompte per aquestes obres és del 40%. 

  • ASSASSINAT AL CLUB: Del 16 de febrer al 26 d'abril

  Quatre intèrprets a l’escenari amb una premissa molt clara: un d’ells morirà. Qui? Només el públic ho sap. Una obra de teatre única i irrepetible en cada representació. Les actrius i els actors no sabran qui serà el mort, l’assassí o els sospitosos, ni el motiu de la mort, a on passarà l’acció ni a quina època. Totes aquestes preguntes i d’altres serà el públic qui les respondrà. Humor, misteri i un crim en long form, un format d’improvisació poc explotat al nostre país.

  Més informació: https://espaitexas.cat/espectacle/assassinat-al-club/ 

  • IMPRO SIDE STORY: Del 24 de febrer al 6 d'abril

  A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway a els fantàstic univers de Disney passant pel western o el musical de l’època daurada.

  Més informació: https://espaitexas.cat/espectacle/impro-side-story/

  Cartellera teatre 2023-2024:

  • FAIRFLY: Del 9 de febrer al 28 d’abril de 2024

  Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

  Més informació: https://espaitexas.cat/espectacle/fairfly-la-calorica/

  • NUA (Radiografia d’un trastorn): Del 20 de febrer fins al 5 de març de 2024

  Tornar a casa després d’anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d’un trastorn d’alimentació. D’això parlarem a NUA (Radiografia d’un trastorn). En primera persona i sense filtres. Cruu. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en una constant restricció/abús. Inclús quan parla de la “bellesa real”. De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d’això també se’n surt. 

  Més informació: https://espaitexas.cat/espectacle/nua-radiografia-dun-trastorn/

  • BOJA: Del 12 de març foms al 2 d'abril de 2024

  BOJA pretén poder visibilitzar la realitat dels trastorns mentals sense tabús ni drames, sinó tal i com són, trencant estigmes i expressant-los lliurement. Un espectacle sobre la recerca de la pròpia identitat i del sentit de la vida quan sembla que ja res té sentit. Espectacle guanyador del Premi Revelació Teatre Barcelona 2023

  Més informació: https://espaitexas.cat/espectacle/boja/ 

  • CADIRES: Del 8 de març al 23 d'abril de 2024

  Cadires és un homenatge al vell ofici d’aquests éssers tan fràgils i fascinants que són els actors i les actrius. Amb les seves divertidíssimes vicissituds i les seves dramàtiques precarietats. Amb les seves pantomimes i les seves mitges mentides. Amb la seva meravellosa humanitat. Mont Plans i l’Oriol Genís són dues bèsties escèniques capaces d’omplir qualsevol escenari amb la seva sola presència. Memòria viva de mig segle de teatre en català amb un compromís indestructible i un amor il·limitat per la professió.

  Més informacióhttps://espaitexas.cat/espectacle/cadires/

  • FAMÍLIA (IM)POSSIBLE: Del 2 de maig fins al 26 de maig de 2024

  La Sara i L’Albert són uns pares joves, d’ideologia progressista, i oberts a dialogar sobre qualsevol tema. Però quan la Clàudia, la seva única filla, els presenta l’Eric, la seva nova parella, un noi trans amb qui vol formar una família, tots els prejudicis, els dubtes i la ignorància surten a la llum. Perquè no importa el que defensem en públic, tot esdevé diferent quan passa a casa teva. 

  Més informació: https://espaitexas.cat/espectacle/familia-impossible/

  • EL TIGRE: Del 29 de maig al 22 de juny de 2024

  Ramon Madaula és l’autor i director d’EL TIGRE, un espectacle de Guerrilla Produccions protagonitzat per Mercè Martínez i David Olivares. Sota el lema “La felicitat és un mal vici”, s’estrenarà en temporada a Barcelona a l’Espai Texas.

  Més informació: https://espaitexas.cat/espectacle/el-tigre/

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.