• Prova els propers cursos del Col·legi!

  26 març, 2019

  T’oferim cursos per aprendre a fer infografies per a xarxes socials, crear una pàgina web en Wordpress, introduir-te en el màrqueting digital, conèixer l’ús de whatsapp com a eina de màrqueting, treballar la redacció periodística, construir la marca personal, aprofundir en Indesign, produir vídeos per a xarxes socials o continguts per al mòbil.

  Cómo crear infografías para redes sociales

  Online. Del dijous 28 de març a l'11 d'abril (10 hores)

  Aquesta formació, dirigida per Jordi Català, ensenya a crear infografies per millor la comunicació a les xarxes, buscant la viralitat i el posicionament. Aprendrem com funcionen: Visme, Piktochart, Infogram, Venngage i Canva, practicant amb un projecte infogràfic propi.

  Iniciación a Wordpress para periodistas

  Online. Del lunes 1 al martes 30 de abril (10 hores)

  Aquest curs, a càrrec de Xavier Codony, proporciona les eines i els coneixements bàsics per construir una pàgina web en Wordpress pas a pas, des de l’elecció del domini fins a la confecció d’un mínim posicionament a SEO.

  Introducció al màrqueting digital

  Barcelona. Dimarts 2 i 9 d’abril (de 09:30h a 14.30h)

  Si estàs pensant en llençar-te al màrqueting digital, comença amb aquest curs bàsic, de la mà de Pilar Yépez, que t’ajudarà a fixar les bases i a tenir una visió panoràmica del món del màrqueting i a fer les passes d’una forma encertada. Tot això acompanyat d’exemples i casos pràctics que ens ajudin a visualitzar els canvis i com ens afecten.

  Fes servir Whatsapp com a eina de màrqueting

  Barcelona. Dimecres 3 d'abril (de 10:00h a 14:00h)

  Whatsapp és actualment una aplicació present en més del 90% dels mòbils de l’Estat espanyol. Poden les empreses fer servir aquesta eina com a eina de màrqueting? La resposta és sí. En aquest curs, dirigit per Sílvia Llombart, veurem com s’ha de fer servir Whatsapp per fer campanyes de màrqueting, tipus de continguts, atenció al client, tipus de llenguatge, etc.

  Aprèn a fer infografies fàcils per a xarxes socials

  Girona. Dimecres 3 d'abril (de 16:00h a 21:00h)

  La informació en forma d’imatge arriba millor als nostres usuaris. És per això que cada cop és més important conèixer eines que ens permetin fer infogràfics, gràfics animats i interactius, convertir les nostres fotos en imatges interactives i fer i editar petits vídeos. En aquest curs, a càrrec de Jordi Català, aprendrem a fer servir quatre eines fonamentals, totes gratuïtes, molt senzilles i intuïtives i sortirem amb quatre petites infografies realitzades.

  Tècniques avançades de periodisme escrit

  Manresa. Dijous 4 i 11 d'abril (de 09:30h a 13:30h)

  Aquest curs, dirigit per Carles Singla, proposa treballar en tres línies entrellaçades. La revisió d’algunes de les normes fonamentals de la redacció periodística informativa i interpretativa que segueixen plenament vigents en l’era d’internet. Una reflexió compartida amb els participants sobre tècniques i recursos per millorar la qualitat dels textos periodístics. I pràctiques i exercicis individuals per millorar i reforçar les competències dels participants a l’hora de redactar i titular notícies, reportatges i entrevistes.

  Claus per a l’èxit d’una web personal: de la persona a la marca

  Barcelona. Dijous 4 d'abril (de 15:30h a 18:30h)

  L’objectiu d’aquest curs, impartit per Marta Royo, és establir les bases perquè cada participant pugui posar en marxa la seva web personal. Es tracta de definir una estratègia de comunicació de base (què dir i com dir-ho) ben sòlida. El curs parteix de la importància de convertir una persona en una marca personal.

  Indesign per a periodistes - Nivell avançat

  Barcelona. Divendres i dimecres 5 i 10 d'abril (de 10:00h a 14:00h)

  En l'àmbit del periodisme és necessari que els professionals coneguin Adobe Indesign i tinguin autonomia a l'hora de crear un article amb destacats, textos complementaris, taules i imatges. L'objectiu del curs, dirigit per Susana Alonso, és aprofundir en els estils de text, taules i objectes. Aprendre a utilitzar les accions automàtiques que porta Indesign i crear a classe una pàgina amb tots els elements que pot tenir un reportatge. I per finalitzar, donar-li una sortida al document creat en pdf i html.

  Producció de vídeos per a xarxes socials

  Girona. Divendres 5 i dilluns 8 d'abril (de 10:00h a 14:00h)

  En aquest curs, a càrrec de Enrique San Juan, creuarem el pont que va de la idea a la creació abordant 5 tipus de vídeos que pots crear fàcilment per a les teves xarxes socials i aprendrem quines eines es necessiten per produir-los

  Introducción al periodismo móvil (2a edición)

  On line. Del dilluns 8 al dimarts 16 d'abril (6 hores)

   El periodisme mòbil (MoJo) s'ha convertit en una de las disciplines amb més projecció, oferint als professionals noves vies i formats innovadors per a la creació de continguts que connecten amb l'audiència de forma molt més àgil i immediata. L'objectiu d'aquest curs, impartit per Jordi Flamarich, és aprendre tècniques, nous formats i estils periodístics, adaptats tant a la reduïda mida de la pantalla del mòbil, com a la forma en què l'audiència accedeix i redistribueix la informació a través de les xarxes socials.

  Grups de treball:
  Formació

  Encara no hi ha comentaris, pots ser el primer

  Deixa el teu comentari

  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.
  (If you're a human, don't change the following field)
  Your first name.