Notícies

 • Estrenem l'Escola d’Estiu per oferir una formació intensiva i molt pràctica el juliol, en què tocarem molts temes sobre gestió en xarxes socials, eines d’edició i disseny i accions de comunicació. Volem que t'ho passis bé fent formació, networking i gaudint dels workshops que hem organitzat amb la col·laboració de Google News Lab. Apunta't abans del 31 de maig i tindràs un descompte especial! [ver versión en castellano]

  La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha acollit l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària, màxim òrgan de representativitat dels col·legiats i col·legiades, que ha servit per aprovar els comptes anuals del 2018, el pressupost del 2019 i les modificacions d'alguns dels articles dels Estatuts i del Reglament de Règim Intern. També s'han repassat totes les línies d'actuació de les sis demarcacions i els serveis que s'ofereixen als col·legiats i col·legiades. 

  Aquest espai informatiu permet publicar qualsevol tipus de peça relacionada amb el periodisme i la comunicació. Les col·laboracions estan remunerades amb un total de 100 euros i totes opten a la beca especial de 300 euros que s'atorga trimestralment.

  Els estudiants de periodisme i comunicació teniu l'oportunitat de precol·legiar-vos i gaudir d'un gran ventall de serveis i avantatges: participar en el setmanari digital Report.cat, ampliar els vostres coneixements amb els nostres cursos i utilitzar el Centre de Documentació, entre d'altres. 

  Gaudeix d'un 10% de descompte en la pràctica d'esports nàutics com el caiac, el windsurf o el snorkel. Per gaudir del descompte cal introduir el codi promocional que s'adjunta a la newsletter del 23/07. 

  La seu de Girona del Col·legi de Periodistes estarà tancada per vacances del 5 al 30 d'agost, tots dos inclosos

  Ets un apassionat de la fotografia i tens entre 18 i 30 anys? Presenta la teva candidatura a la mostra de fotoperiodisme jove Clic 2019. La data límit per presentar els projectes finalitza aquest divendres 26 de juliol de 2019. Consulta les bases. 

  La companyia líder de carsharing t'ofereix un 30% de descompte en l'ús dels seus serveis. Per gaudir de l'avantatge cal introduir el codi promocional que s'adjunta a la newsletter del 23/07. 

  Els col·legiats i col·legiades adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur podran gaudir de diferents cursos subvencionats. El nombre de places és limitada i cal realitzar la preinscripció al Departament de Formació del Col·legi. 

  La demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes premia el documental sobre els bombardejos que va patir la ciutat de Tortosa durant la Guerra Civil Espanyola. L'acte de lliurament va tenir lloc el passat divendres, 12 de juliol, a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta. 

  La nova junta directiva de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya es marca l'objectiu de promoure la presència de dones als mitjans de comunicació i fomentar la conscienciació sobre la igualtat i el feminisme. Les periodistes Mavi Carrasco, Esther Molas, Montse Puig, Marga Solé, Carmel·la Planell i Angelina Salut acompanyaran Corcoy en l'estructura de l'entitat. 

  Els col·legiats i col·legiades podeu beneficiar-vos del servei de lloguer de scooters elèctriques a un preu especial. Cal contactar amb hola@scoot.com per gaudir dels avantatges. 

  Vols gaudir de blanquejaments clínics i carilles estètiques a un preu especial? Aprofita la promoció dels Centres Odontològics Drs. Miravé fins al pròxim 30 de setembre. Cal acreditar la pertinença al col·lectiu amb el carnet col·legial. 

  Vols guanyar una entrada doble per assistir a l'estrena de la nova projecció de DocsBarcelona? Per participar només cal enviar un correu a comunicacio@periodistes.cat. Els guanyadors/es s'anunciaran el dimarts 23 de juliol a través de correu electrònic. 

  La seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya modifica, amb l'arribada de l'estiu, el seu horari habitual d'atenció al col·legiat/da. Durant el mes d’agost, la seu central tancarà del 5 al 23. A partir del 10 de setembre, l’horari tornarà a ser l’habitual.

  Els col·legiats i col·legiades gaudiu d'un descompte exclusiu per assistir a les pròximes funcions del primer ballet que va escriure Piotr Ilitx Txaikovski. El codi promocional s'adjunta a la newsletter del 9 de juliol.