Notícies

 • Els estudiants de periodisme i comunicació teniu l'oportunitat de precol·legiar-vos i gaudir d'un gran ventall de serveis i avantatges: participar en el setmanari digital Report.cat, ampliar els vostres coneixements amb els nostres cursos i utilitzar el Centre de Documentació, entre d'altres. 

  Els col·legiats i col·legiades podran gaudir d'un nou servei d'assessorament que entrarà en funcionament el pròxim dimecres 27 de setembre. Es podran fer consultes presencialment, videoconferència, telèfon o correu. 

  El document és una mostra més del col·lectiu periodístic per exigir respecte i llibertat a la feina de tots els professionals que treballen als mitjans de comunicació.

  '
  '

  El Col·legi de Periodistes de Catalunya posa a disposició dels col·legiats i col·legiades la possibilitat de canviar el domini del seu correu electrònic, d'una manera fàcil i senzilla. 

  La taula rodona “El futbol: Un poder rodó” reunirà Joaquim Maria Puyal, Álex Martínez Roig, Francesc Trillas i Pilar Calvo el pròxim dijous 4 d'octubre a les 18:30h al Col·legi de Periodistes. Cal confirmar l'assistència al correu memorialxavierbatalla@periodistes.org

  Diverscat en Acció és un nou portal creat i coordinat pel Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi pensat per als professionals dels mitjans de comunicació amb l'objectiu de facilitar contactes i fonts d'informació relacionades amb la immigració i la diversitat cultural al país. L'acte de presentació tindrà lloc el dimarts 2 d'octubre a les 18:30h a la sala d'Actes del Col·legi de Periodistes. 

  L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participarà en un dinar off the record amb col·legiats el pròxim dimecres 26 de setembre a les 14:30h. Inscriu-te a secretariagirona@periodistes.org

  Una delegació del Grup de Treball de Gabinets del Col·legi de Periodistes lliura a la secretària d’Administració i Funció Pública de la Generalitat de Catalunya, Annabel Marcos, i a la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribes, el manual de Bones Pràctiques en la contractació de periodistes a l’administració pública.

  Education First és líder mundial en educació internacional i t'ofereix un 10% de descompte en els preus dels seus cursos gràcies a l'acord amb el Col·legi de Periodistes. Cal presentar el carnet col·legial vigent.

  Els pròxims cursos t’aportaran eines per saber com monetitzar un blog, què és IGTV d’Instagram, com dissenyar una campanya d’e-mail màrqueting i preparar un butlletí efectiu, millorar les tècniques d’escriptura o l’ús de whatsapp per fer accions de comunicació, entre d’altres.

  Els col·legiats i col·legiades tenen un 5% de descompte en la compra de qualsevol de les publicacions de la llibreria Medios. L'establiment està especialitzat en les Ciències de la Comunicació i és la distribuïdora del fons editorial del Col·legi. 

  Pere Aragonès és el cinquè polític que formarà part del cicle d’esmorzars off the record entre col·legiats i polítics. El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda participarà en aquesta iniciativa el pròxim dimecres 19 de setembre, a les 9:30h a la seu de Barcelona del Col·legi. 

  El fotoperiodista David Oliete (Tarragona, 1986) ha estat nomenat avui, per unanimitat, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya en substitució de Mercè Ribé, que deixa el càrrec per motius personals. 

  Un total de 13 col·legiats encapçalats per la degana Neus Bonet han viatjat a Sevilla aquesta setmana. El grup ha visitat les instal·lacions de la Ràdio Televisió d'Andalusia, Canal Sur, i s'han trobat amb els companys del Col·legi de Periodistes d'Andalusia per intercanviar opinions i experiències sobre l'ofici.  

  El Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes ha organitzat una taula rodona pel pròxim 25 de setembre, a les 18:00 hores, per discutir i analitzar l'ètica en la comunicació. Basant-nos en el Codi Deontològic i el manual de bones pràctiques del periodisme de fonts, com ho fem els professionals? Vetllem prou per l'ètica de la nostra feina? Cal inscripció prèvia a comunicacio@periodistes.cat.

  Apunta't a l'esmorzar amb l'activista colombiana Francia Márquez el pròxim dilluns 1 d'octubre a les 9:00h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Cal inscripció prèvia a comunicacio@periodistes.cat. Places limitades!