• Aprèn a planificar les teves despeses

  Objectius del curs

  Saps si et pots deduir la factura de la benzina? I la del restaurant? Vols saber quan cobraràs si estàs de baixa? Podràs conèixer la resposta i molts trucs sobre finances mentre planifiques les teves despeses per no quedar-te en números vermells.

  Els autònoms sovint es queden sense poder cobrar la seva nòmina perquè no han sabut fer una bona previsió de les seves despeses i dels seus ingressos. El curs està pensat perquè entenguin la seva importància, analitzin les seves despeses i facin una bona planificació.

  Programa

  1. Diferència entre pagament i despesa
  2. Què és una despesa fixa i una variable
  3. Analitza les teves despeses
  4. Aprèn a planificar-les
  5. Fes un pressupost de tresoreria
  6. Analitza les desviacions

  Metodologia

  Per impartir aquest taller la professora acompanya les seves explicacions amb Finanpolis, un mètode innovador que utilitza un joc de taula i dinàmiques basades en la gamificació per poder aprendre finances de manera seriosa, però alhora divertida.

  Es combina la teoria i els exercicis pràctics amb la part lúdica.

  Destinataris

  Professionals autònoms o petits empresaris que volen conèixer quines despeses tenen i fer-ne una bona planificació de tresoreria per no quedar-se en descobert.

  Professors

  Elisa Martínez Benito

  Diplomada en Ciències Empresarials, té una llarga trajectòria professional com a financera en tot tipus d’empreses, des de petit comerç fins a grans multinacionals. ​Imparteix formacions de finances bàsiques en ​institucions, ​u​niversitats, entitats financeres i empreses privades.​ És la creadora de Finanpolis, un mètode que permet aprendre finances bàsiques de manera senzilla i divertida.