• Aprèn a utilitzar el vídeo en directe per a xarxes socials

  Objectius del curs

  El vídeo en directe és un dels formats de moda a les xarxes socials. Permet connectar i interactuar en temps real amb audiències a Twitter, Periscope, Facebook, Instagram, YouTube i Linkedin.

  Apropiat per a marques, projectes, individus i institucions, el vídeo en directe té regles, tècniques i modalitats molt diferents del vídeo convencional editat. Exigeix del professional de la comunicació el coneixement i el domini de noves aptituds tècniques i expressives que cobrirem de manera pràctica en aquest taller.

  Programa

  - Vídeo en directe vs vídeo editat

  - Xarxes que soporten el vídeo en directe

  - Emissió, ample de banda i paràmetres tècnics

  - Aparells, mòbils i càmeres

  - Accessoris i complements

  - Emissió en multicasting (en diverses xarxes a la vegada)

  - Modalitats d’ús (comunicació, comercial, màrqueting, personal)

  - Aptituds de presentació, expressió, interpretació i interacció

  - Exemples i pràctiques

  Metodologia

  El curs combina l’exposició de conceptes i exemples amb la resolució d’un cas pràctic. La part pràctica la desenvoluparà cada participant en algun dels seus comptes. Les xarxes a utilitzar podran ser: Instagram, Twitter, Facebook o Youtube.

  Requeriments

  Per al màxim aprofitament del curs, el participant haurà de disposar d’un telèfon mòbil tipus smartphone i de comptes operatius en les següents xarxes (en alguna o en totes): Instagram, Facebook, Twitter, Periscope i/o YouTube.

  Destinataris

  Tots aquells professionals de mitjans, gabinets o free lance que comuniquen a la xarxa i són conscients de la importància dels vídeos. Community managers, emprenedors, empresaris, especialistes en màrqueting i, en general, tots aquells que tinguin un paper actiu en el desenvolupament d’estratègies en social media.

  Professors

  Enrique San Juan González

  Periodista, especialitzat en noves tecnologies, té una àmplia experiència en Internet i les seves aplicacions empresarials des dels seus inicis. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha coordinat el suplement de tecnologia Novatec de La Vanguardia, i ha treballat en el departament de comunicació d’IBM Espanya. Actualment, és Director de l’agència digital Community Internet – the social media company a Barcelona.

  Preus

  Col·legiats
  51,00€
  Col·legiats en atur
  27,00€
  Col·legiats - Jubilats
  27,00€
  Red de Colegios Profesionales de Periodistas
  51,00€
  AMIC - Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació
  76,50€
  Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra
  51,00€
  Associacions i estudiants de periodisme
  89,76€
  Tarifa pública
  102,00€

  Edicions obertes

  Internet

  Internet
  07/07/2020 (10:00 a 13:00)
  10/07/2020 (10:00 a 13:00)
  6 hores
  Català
  Inscriu-te