• Com dissenyar i comunicar la teva Marca Personal en les xarxes socials

  Curs Presencial

  Objectius del curs

  En un entorn de transformació constant i un mercat altament competitiu, la gestió de la Marca Personal és essencial per a professionals de la comunicació. A través d'aquest curs pràctic i didàctic, l'objectiu és capacitar els participants per reconèixer les seves competències, aconseguir un posicionament diferencial i establir les bases d'una estratègia personal. També es busca que identifiquin les seves àrees d'especialització, comuniquin eficaçment les seves competències i prenguin consciència de la importància del disseny visual en la construcció de la seva marca personal. A través d'aquests objectius, els participants desenvoluparan les habilitats necessàries per destacar-se en el sector de la comunicació, sigui en rols professionals existents o en la creació dels seus propis projectes.

   

  Programa

  1. Introducció i importància de la Marca Personal. Exemples rellevants

  2. Autoconeixement i diferenciació personal. Exercici pràctic

  3. Audiència: clau per a una proposta única

  4. Proposta de Valor personal i màrqueting estratègic. Exercici pràctic

  5. Importància del Branding i el disseny visual

  6. Implementació digital de la teva Marca Personal a les Xarxes Socials. Exercici pràctic

  Metodologia

  Es combinarà l’exposició de contingut teòric amb exercicis pràctics amb l’objectiu de que els assistents puguin treballar la gestió de la seva marca personal, l'estratègia i la creativitat.

  Destinataris

  Estudiants de periodisme i professionals de la comunicació que vulguin donar un impuls a la seva trajectòria professional o iniciar un nou projecte laboral propi i potenciar la seva Marca Personal.

  Professors

  Marta Urgellés Casademunt

  Especialista en branding. Diplomada en disseny gràfic i postgrau en comunicació i direcció d'art, amb més de 25 anys d'experiència en agències de publicitat, editorials i amb estudi propi. Imparteix regularment formació en marca personal i empresarial.