• Com treure tot el suc a Microsoft Word

  Objectius del curs

  Saps com treure tot el partit possible a Word?

  Microsoft Word és el programa més conegut per crear (i maquetar) documents ofimàtics però el més infrautilitzat. Per a moltes persones és l’eina que utilitzen durant més hores en la seva activitat diària. Tot i així, en fan servir una part molt petita de les possibilitats i els recursos que té i deixen escapar l’oportunitat de guanyar temps i aconseguir resultats més impactants.

  L’objectiu del curs és conèixer a fons les eines i les opcions per editar de forma adequada els documents en Word per tal de millorar-ne la qualitat i la presentació i, alhora, estalviar temps en moltes operacions habituals.

  En el curs, de forma pràctica i efectiva, aprendrem a estructurar i donar format a documents i informes i coneixerem eines online que ens ajudaran a crear i completar continguts.

  Programa

  1.Optimització de documents corporatius i informes amb Word

  • Formatar el document amb estils de text

   o Definir i aplicar estils

   o Modificar els estils

  • Taules de contingut (índex automàtics)

   o Crear i editar una taula de contingut

   o Taules de gràfics i d’il·lustracions

  • Organitzar un document extens

   o Opcions de numeració

   o Dividir el documents en seccions

   o Treballar en vista esquema

   o Esquematitzar un document escrit

   o Treballar amb un document mestre

   o Organitzar els subdocuments

  • Crear, utilitzar i modificar plantilles

  • Creació de formularis i protecció del document

  2.Recursos gràfics per a documents de Word

  • Utilitzar altres tipografies
  • Com triar colors
  • D’on aconseguir imatges i icones

  Metodologia

  El curs és eminentment pràctic. A partir d’explicacions de conceptes i de les opcions i característiques a utilitzar, els assistents posaran en pràctica tot allò que van aprenent durant el curs.

  Requeriments

  Cal assistir amb ordinador portàtil, preferiblement amb la darrera versió de Chrome o Firefox instal·lada, així com la darrera versió de Flash Player i una versió de Word, preferiblement 2007 o 2010. No es necessiten coneixements previs de disseny gràfic. És suficient amb tenir un nivell estàndard d’usuari d’Internet i Microsoft Word.

  Destinataris

  Tota mena de professionals que treballen habitualment creant continguts amb Microsoft Word i volen optimitzar-ne l’ús i treure’n el màxim rendiment.

  Professors

  Marta Aguiló Cuenca

  Dissenyadora i formadora especialitzada en noves tecnologies i apassionada per les tendències digitals, amb una àmplia experiència en les possibilitats empresarials de les eines online aplicades a la comunicació, el treball col·laboratiu i la promoció a la xarxa. Gestiona projectes a Creació Singular, estudi de disseny i comunicació.